Мртва видела рај, пакао...

КИЈЕВ - Докторка Татјана Анисимова Бјелоус (65), из Украјине била је мртва три дана! Преминула је на операционом столу у болници у Одеси. Њена породица је дошла по тело после 72 сата, али сачекало их је изненађење...- Тело није овде. Татјана је оживела - рекли су им лекари.- Шалите се. Како мртвац након три дана може да оживи? - питали су чланови породице.Само је Татјанин супруг Вечеслав једини имао осећај да ће његова жена оживети и вратити се... Казао му Господ Бог, тврди!

Пробудила се у мртвачници Татјана Анисимова Бјелоус мајка је петоро деце и живи у Одеси. Чудотворни догађај збио се 1991. године. Сада је први пут проговорила о "оном" свету.- Моја мајка је кукала и говорила да је доживела смрт детета и у исто вријеме лудило зета. Говорили су да је сишао с ума. Ко ће пазити на децу - препричава Татјана о догађајима из 1991. "Због рака мозгу завршила сам на операцији, а након три дана пробудила се у мртвачници - открива Татјана и прелази на најважније - о томе како је њен дух прошао рај, чистилиште и пакао!- Након што сам видела пакао и рај и стајала на подножју Божјег престоља улетела сам у своје тело уз велику патњу и бол. И тада сам угледала собу, плочице на зидовима, жену у белој сукњи и воду проливену на поду. Жена је упирала прстом у мене у тоталном шоку, није могла ни реч да изустити - описује Татјана. - Та жена је пребледела, а затим почела да виће. Упитала сам је "Зашто ти вичеш, мене све боли", а она је сва избезумљена ођурила из мртвачнице - каже Татјана. Било јој је хладно па се огрнула плахтом којом је била прекривена...

Сведок чистишта, раја, пакла... Описује путовање кроз рај и пакао. Све је почело у операционој сали након што је душа напустила тело. Стајала је поред стола и гледала како је оживљавају. Колеги хирургу викала је да не жели натраг у тело. Након што се он није обазирао кренула је низ болнички ходник. На његовом крају видела је супруга на коленима како се моли за њено оздрављење. Покушавала је да му каже да је добро и да се не брине, али он није чуо, попут сцене из филма "Дух".- У једном тренутку нашла сам се у тунелу који је био хладан, таман и влажан и осећала сам као да ходам по мочвари, али сам на крају угледала светлост и тачно сам знала куда идем. Светлост је била прекрасна и јарка. У њој су се назирали обриси човека у белој хаљини која је лепршала. Помислила сам да је Исус. Кад сам дошла пред њега пала сам на колена а он ми је рекао "Устани, нисам ја Христ. Предамном не смеш да клечиш, ја сам анђео, послао ме Бог - описује Татјана. ''Не знам зашто је Бог одабрао баш мене''.

Не знам зашто ме је Бог изабрао Она не зна зашто је Бог баш њу изабрао. Зашто ју је усмртио, а потом јој показао рај и пакао и дао јој задатак да сведочи у његово име, да преноси свима његову доброту.- Лагала сам, нисам била покорна, кажњавала сам и тукла децу. Учила сам их да се боје Бога, али не и да га љубе. Нисам била активна у цркви, знала сам бити препредена. Пуно је тога било. И кад сам га сусрела отворио ми је Књигу мог живота и видела сам све што сам радила, што сам говорила и мислила - прича Татјана.Божји престол осветљавао је све око себе. Хтела је да погледа Богу у лице, али није успела. Анђео који ју је водио целим путем положио је руку на њену главу и нагнуо је доле. Пала је на кољена. - Рекао ми је да нико жив није видио лице Господње. Да онај, ко је видео Христа, видео је и Оца и обратно - наставља Татјана. Тада јој се, каже обратио Бог и упитао је што је она за њега учинила. Татјана је одговарала да се стално молила.- Затим су два анђела отворила једна свитак и видела сам себе како читам Библију, али селективно и то само оно што ми се свиђа и да заправо нисам размишљала о томе што тамо пише. Читала бих стихове, а размишљала о томе како морам ићи на посао, одвести децу у вртић, што скувати данас. Молила сам и увек тражила нешто, али никад нисам захваљивала. Рекао ми је да би чула његов глас да сам истраживала Свето писмо - објашњава Татјана. Јецала сам пред Богом

- 'О Господине, опрости ми, рекла сам му и као мало дете почела да јецам, а он ми је одговорио да су ми греси опроштени због смрти његовог сина на Голготи. И тада сам пред собом угледала Голготу и остала ужаснута. У светини која је викала "Разапни га" била сам и ја. Бог ми је тада рекао да су моји греси били тамо. Тада сам рекла да нећу грешити више - прича Татјана. Душе на небу не виде пакао, он је за њих затворен. Виде земљу и своје ближње за које моле на подножју Божјег престоља. Бог јој је показао небо како се отвара. Угледала је земљу и јасно видела сваку особу на њој. Покрај сваког човека био је анђео и демон који би записивали сваку реч и мисао. Видела је, каже, много ружних лица и питала је Бога откуд сви ти ружни људи.- Пре си видела само љуску, а сад видиш њихова срца. Врати се и реци им да се овај свет ближи свом крају. Ја стојим на вратима и чекам да се покају. Ево, показао сам ти оно што већина људи није видела - рекао ми је, а затим ме је анђео повео у обилазак раја.

Видела мртвог сина Ходала је по влажној, мекој трави која јој је миловала стопала. Све је било препуно цвећа и зрелих, мирисних воћки. Вода је текла с трона Божјег и од свих призора застајао јој је дах. Тада је анђео пред њу довео младића којег она на прву није препознала. То је било њено прво дете, син који је умро с 10 месеци. - Назвао ме мамом. Тада сам схватила да је то моје дете. Једино што сам хтела да га загрлим. Али анђео то није допустио јер сам била предодређена да се вратим на земљу. Син ми је рекао да не би био овде да ме није напустио тада. Захвалила сам Богу - каже Татјана. Мало након тога угледала је свог оца који није био стар већ човек од 30 година. Питао ју је што ради овде јер да њено време још није дошло. - Мој отац је завршио у рају јер се задњих 15 минута пре смрти покајао у присуству свештеника - наставља причу Татјана.Након сусрета с оцем приближили су се завеси од магле. Прошли су кроз њу и одмах је осетила ужасан смрад и врућину. Једва је дисала. Био је то ужасно јак смрад спаљеног меса, покварених јаја и зноја, а цело вријеме чула се музика, хеви метал и жестоки рок.

Чекају суд Божји Тамо нема воде, тамо је таква суша да сам осетила као да ми пуца кожа. Осетила сам свежину тек кад сам анђела узела оберучке молећи га да ме никако не испушта. То место је први круг пакла познатији као чистилиште - истиче Татјана.- Ту су људи у затвореном простору пуном плина који јуре с једне стране на другу. Виде рај али не могу ући у њега. Вапе за помоћ. Они малаксали који покушавају да седну не успевају јер их демони прогоне. Дижу поглед према небу али не смеју изговорити име Господње. То су они који чекају суђење. На суду ће се можда оправдати, а можда и не. Пропустили су своју прилику за спасење на Земљи - објашњава Татјана.Ту се у плиновитом облаку налик акваријуму налазе душе абортиране деце које језиво вриште али не осећају болове. Они вичу "Не убиј ме, хоћу да живим, волећу те мајко". Они одлазе у рај једино ако се њихови родитељи на земљи покају, а ако не чекају их тамо као сведоци.Кад су кренули дубље према паклу на путу је видела демоне који режу душе на ситне комаде, а сваки и најмањи комад вришти из све снаге.

Они се касније спајају и тако у круг. То су душе људи који су за живота раздвајали односно уносили раздор међу људе.У једном од кругова пакла, у којем се стално чују јецају, урлици и крици, угледала је познате очи. То је била њена бака с очеве стране. Иако је редовно ишла у цркву, волела је оговарати и проклињати људе.- Имала је ужарену штипаљку која јој је вукла језик. Ватра би је преко језика и душника спалила целу. Претворила би се у прах и опет све у круг - затечена је била Татјана која ни данас не може обуздати емоције кад се тога сети. Највише су је погодиле судбине равнодушних људи. Оних који за живота нису чинили зло, али ни добро. Није мислила да ће и они завршити у паклу. Видела је и демоне који врховном ђаволу који маскиран седи на трону и доносе му људске душе. Угледавши једну такву препознала је политичара из своје земље. Упитала је анђела ''Па откуд он ту? Он је жив.''- Одговорио ми је да је тај човјек склопио пакт са сотоном и продао му своју душу. Њу ће заузети демон који ће на Земљи живети кроз тог човека - каже Татјана. Након што је видела све што јој је Бог желео да покаже, анђео ју је лагано гурнуо и она се вратила у своје тело.

ИЗВОР: https://www.youtube.com/watch?time_continue=537&v=cmVtAX1eUsQ&feature=emb_logo