Упиши утисак
Ниџо
16.09.2017
Свака вам част! Господ вас благословио и свако добро даровао! Поздрав за моју Јасминицу из Швајцарске.
Мирсад
01.09.2017
Каже Господ: Не прави себи идола нити каква лика, немој им се клањати нити им служити. Под клањањем се мисли на обожавање, под служењем се мисли лутургије. Па да вас питам јел ово литургија односно служба светом Исусу? Зашто служите Човјека а не Бога? Јадни ви православци и католици што украсшавате ваше храмове са иконама и киповима и вршите службе људима умјесто Богу. Јер вам је дража наука људска од науке Божије!
Јасмина Дамњановић
14.08.2017
Најмилије Господу је, кад у Храму скупа сви сложним духом браћа и сестре моле се, и верујте Ми да све то Христ прослави. Литургија је наш загрљај са Господом! Честитам свим људима који су се потрудили да изграде Божији Храм, а адмистратору који је створио и одржава овај портал, да има снаге да нас увек овко лепо извештава, нас који неможемо (због далљине) да присуствујемо у овако лепом Храму на Литургију. Не желим никога да одвајам из ЦО али Драгослав је урадио многа више за Храм од половине људи који се само воде у ЦО. Поздрав иде Нинославу, Ристи, Роланду и Зорану Савићу. Амин.
Светлана Дамњановић
01.08.2017
Слава Господу! Слава Светој Тројици и Мајци Богородици нашој! Помози Господеи спаси све људе, и опрости Господе сагрешења наша молим ти се!
Милан Петровић
10.07.2017
Проклет био онај који убија бога на било који нацин. Само Божије вреди у овом свету и добар је Господ што нам прашта и воли све. Слава Господу!
Незнанко
29.06.2017
Да ли је уреду молити се у цркви свако јутро, у свако доба или више пута недељно, месечно..., ако црква није до краја изграђена а свешеник није ту? Хвала.
Катарина
11.06.2017
Боже, створитељу нас, опрости нама грешнима и заштити нас од сваког зла! Нека душе упокојених буду примљене у царство небеско у рај ! Амин !
Бисерка
15.05.2017
Хвала вам од срца за труд! Глас Свештено Служитеља разумљив свештено Благодатан, као на небу ... Жао ми је што нисам присуствовала читање Еванћеља ... ХВАЛА још једном...
Саша
01.05.2017
Помози Боже, мојој породици и најмилијима. Молитве су Вам Божанствено неописив осећај! Слава и хвала, Богу на свему +++Амин++
Милан
20.04.2017
Боже помилуј нас и заштити од сваког искушења и опрости све грехе и дајми да будем бјели од снијега ја грешан услиши ме ради свих светих Архангела анђела живих светаца и мајке твоје Богородице Амин сва ти Боже живи.
Љубиша
09.04.2017
Незаменљив лек за све наше душевне и телесне болести...Слава теби Христе Боже спаситељу наш, слава теби... и свима који учествују и узградњу. Амин.
Батинчака
27.03.2017
Ми смо се као народ градећи Храм Вазнесења Господњег ујединили, постали бољи људи. А то су нам обезбедили градитељи и дародавци својом жртвом, тако да верујем да ће и омладина да се приближи цркви, самим тиме биће ближи Богу, и постати добри и мудри људи. Храм градимо зато што верујемо у Бога и боље сутра! Ма колико нам данас било тешко.
Олга
02.03.2017
Лепо је ово што радите и градите али једно искуство које ми имамо после заврштека градњи цркве "Васкресња Христовог" каже: улазак у Цркву је бесплатан али је црква празна. Улаз у дискотеку се плаћа али је пуна. Омладна воли да плаћа пропаст, а одбија бесплатан спас. Ово се дешава нама, ово ће се десити и вама. Поздрав и свако добро Вам желимо.
Равноправност
14.02.2017
Нећу рећи своје име да не бих била одмах нападнута али поставићу своје питање. Колико ја разумем имена у црквеном одбору, у црквеном одбору нема ниједна жена! Знам да постоје женски и мушки манастири. У женским манастирима живе само жене а у мушким манастирима само мушкарци. Овде у одбору имате само мушкарце па ме занима да ли се овде гради Храм или Манастир? Ако се гради Храм! Логично би било, због полне равноправности, да буде и нека жена у црквеном одбору! Хвала на одговору.
М.П.
31.01.2017
Ја сам мислио да Храм неће никада да се изгради, али ово што сам видео уживо могу да каже само БРАВО за грађевински црквени одбор. Само напред!
ИСТИНИТО И ПОУЧНО
16.01.2017
Дошао унук код деде на село. У недељу ујутро пошли су у цркву. После службе унук рече деди: Деда, мени се овде много допада, али су девојке сасвим без везе. Видео сам да у цркву иду у дугим сукњама и са марамама на глави. Тако обучене изгледају ми некако старински и потпуно незанимљиво. Деда извади из џепа две бомбоне. Једна је била умотана у папирић, друга не. Коју желиш унуче? У папирићу, наравно. А због чега? Чистија је. Е тако је и са девојкама, рече Деда.
ЛИТУРГИЈА
01.01.2017
Црква се гради по Божијој вољи и полако и колико год да је прикуљено види се да је недовољно него мене занима зашто се у цркви не одржавају више литургија. Гледајте листу донатора и видећете колико се слава славе у батинцу. Мој предлог је да се за сваку славу одржи литургија и резање славских колача као што то раде друге цркве или се код нас црква гради да би се хвалили како имамо цркву. Молим црквени одбор за одговор? Хвала.
Донаторка
22.12.2016
Не познајем све људе у црквеном одбору па им се унапред извињавам што им овде нећу навести имена али завршени радови на Храму који се виде, као донаторка, могу само од срца да честитам Драгославу и Ристи на великом успеху.
Гојко
10.12.2016
Што се батинчана и грађевинског црвеног одбора тиче видим да су много али баш много учинили да се ова црква изгради. До које је мере црква изграђена и шта још треба да се изгради ја немогу да проценим али се питам зашто за око у овако лепо изграђеној цркви још увек имамо само пет служби годишње? Ако желите више верника у цркви мора да црква има више служби.
Љиљана
30.11.2016
За ову малу нашу батиначку неслогу око градње Храма кажем: Боже опрости и спаси нас и дај нам снаге да будемо бољи људи и теби. Амин.
Небоиша
19.11.2016
Подржавам Драгослава и његов труд само мислим да треба да се направи пауза са прикуљањем донација. Људи су оптерећени другим проблемима и мислим да је у народу све мање новца. Најбоље би било да се направи пауза од годину дана како би могли донатори да се мало саберу а после тога да се опет направи неколико кругова и да се изградња доведе до краја.
Мићко Супска
05.11.2016
Погледао сам Храм споља и изунутра, и могу рећи да је све урађено за сваку похвалу. Ја бих само хтео да ми неко одговори зашто у тако велелепоном Храму имате само пет Литургија годишње. Хвала.
Лидија
26.10.2016
Ове Свети Литургије могла би цијели дан слушати. Слава теби Боже у вјекове вјекова. Боже буди милостив нама грешнима. Амин.
Анђа Б. Лука
15.010.2016
Са љубављу слушам ваше снимљене молитве и Свету Литургију и захвална сам на сваком снимку. Свака реч је јасна, што често није у Храмовима. Често је неразумљиво оно што свештеници говоре или певају, па смо ускраћени за разумљивост, као и када се читају Еванђеља и Посланице. Значило би нама, који слушамо на нету Литургије да више разумемо.
Дијаспора
29.09.2016
Дуго већ нисам у својој домовини и трудим се да ми сваки дан започне са Молитвом... трудим се да постанем и останем добар човек у овом нељудском окружењу, Православље ми много помаже да у себи стишам све осим љубави. ХВАЛА НА ОБЈАВЉЕНИМ ЛИТУРГИЈАМА. СЛАВА БОГУ ДРАГОМЕ.
Марко - Италија
17.09.2016
Дивно је и благословено нови дан започети јутарњом молитвом у оваквом Храму. Још један доказ да нам наш Господ свим иновацијама и открићима у сфери комуникација и осталог даје доказ своје љубави према народима и појединцима јер је све у Његову славу. Амин.
Зоран
01.09.2016
Господе Исусе Христе, помилуј ме, гријехе моје очисти и подај ми здравља. Чувај све православне свуда и здравље и благослов им даруј. Амин!
Јованка
11.08.2016
Читајући овај сајт и слушајући Св. литургије показало ми колико сам грешна и како погрешно разумем свет око себе. СЛАВА БОГУ ЗА СВЕ. АМИН.
Ружица
01.08.2016
Прелепа светиња. Поздрав свима који су помогли изградњу ове светиње а посебно председнику Алекси који је највише новца издвојио за изградњу ове светиње.
Вељко
25.07.2016
Свака част! Срце ми је заиграло док сам гледао снимке овог Храма. Ја сам мало старији 50+, тек ћете видети шта Храм значи када се буде завршио до краја. Бодрите друге, помогните сами... да се овај Храм заврши до краја. Држите се принципа, све нас је више, нема назад! Поздрав.
Надица
09.07.2016
Овакава лепота одавно није виђена у батинцу. Грех је од бога што пролази време а неки људи се и даље питају дали нам треба или нетреба овакав бисер. Ми морамо да наставимо и довршимо започето са надом да ће појединци схватити да су били на погрешној страни. Хвала.
Синиша
01.07.2016
Света литургија у срцу и души уноси божански мир. Хвала што сте објавиле до детаља и оргиналне литургије из вашег храма.
Ј.Н.
17.06.2016
Морао сам и ја због срамоте од других да учествујем као донатор и био сам тада прилично нервозан због тога а сада када видим колико је и шта је урађено. Колико лепо изгледа Храм уопште ми није жао новца који сам дао и даћу опет. Слава Богу!
Цеца
27.05.2016
Овај Храм је највећи доказ да можемо да се сложимо и урадимо нешто добро и корисно ако хоћемо. НАЈБОЉИ СМО !!! ЧЕСТИТКА ЦРКВЕНОМ ОДБОРУ !!!
Оцена
12.05.2016
Незнам дали је исправно и да се овде може дати оцена за рад грађевинског црквеног одбора, дародаваца и уредника. Ако је оцењивање дозвољено, од мене грађевински црквени одбор има чисту 10-ку. Донатори 10+. Уредник пошто није завршио сајт до краја за сада дајем му 8-. Хвала, поздрав.
Одговор (Брана)
30.04.2016
Драгослав је постигао изванредне резултате зато што је човек врло упоран у ономе што ради. Да смо сви упорни као он, црква би одавно била готова. Бог нам је дао довољно времена па ћемо сигурно успети да цркву изградимо до краја.
Брана
16.04.2016
Свиђа ми се све што је урађено али желим да нешто кажем. Ако то није овде дозвољено, немојте да утисак објавите. Ја пратим изградњу цркве од почетка па због тога мислим да је од доласка Драгослава у црквеном одбору изградња цркве много више напредовала него што је то био случај пре његовог учлањења у црквеном одбору.
Ненад
04.04.2016
Нисам велики верник и нисам био заинтересован за градњу цркве у батинцу а сада када видим шта је све урађено јавно кажем, на следеће прикупљање донација рачунајте и на мене. Велики поздрав свима који су у овоме ангажовани.
Микица
23.03.2026
Још једна лепа литургија и предавање оца Милије. Надам се да ће ово излагање, као и молитве помоћи свим људима који се боре са собом, са својим лошим навикама, да ће их утемељити у вери и искреној љубави.
Данијела
11.03.2016
Нисам из вашег места али имате прелеп Храм и надам се да ће те градњу Храма схватити као дозу доброга, поучнога за убудуће, за миран живот и мир у души. Ја Богу хвала имам миран живот. Не пушим, не пијем, не користим антидепресиве и не дрогирам се. Без овога се може ако у Бога верујете.