УТИСЦИ

Примљено од: Милија

09.04.2018

Да је само олтар па да човек некако разуме, али где је осликавање цркве, па црквено двориште, па капела, па сала за парастосе... коштаће нас ово још брат брату најмање 100.000€.

Примљено од: Питање

08.04.2018

Питај Драгослава јер он сигурно има информације (Тел / Вибер: 076 500 76 75). Моје мишљење је да није скупо. 100 људи са по 200€ годишље даје 20.000€. Нико неће ни да осети ове паре а Божји Олтар је изграђен! Ми одлучујемо али Божији Олтар може да се сагради брзо.

Примљено од: Питање

08.04.2018

Извините што сметам мало али нешто сам начуо да ће само олтар да нас кошта око 20.000€. Молим за одговор. Хвала.

Примљено од: ПРАВА ИСТИНA

08.04.2018

Шврћо, Ми тебе разумемо шта си хтео да нам кажеш, али ја питам тебе. Где је овде завршен Божији Олтар? Где су одсликане Иконе? Где је трон...? Јер осим малтерације друго ништа није завршено! Знаш ли ти уопште шта треба да се још уради да би Храм био готов? Незнаш! Да би знао не би овако писао. Схватићеш када све буде било готово а до тада велики поздрав.

Примљено од: Швћа Батинац

08.04.2018

Ове слике испод мојих су чиста пропаганада. Ја када говорим да је Храм Вазнесења Гопсподњег већ завршен, ви ми не верујете! Не верујете зато што вам они показују само спoљашње слике, а ја ћу искористити исти метод као овај испод мене, па ће те моћи сами да се уверите у истину!

Ове слике показују да су унутрашњи радови готови, и зашто још новац за изградњу цркве? Молим за одговор?! Хвала!

Примљено од: ПРАВА ИСТИНA

05.04.2018

Замолио сам Славољуба да постави слике из периода када дијаспора није учествовала у изградњи цркве, да видимо како је црква изгледала 2001, да видимо колико је споро текла градња од 2001 до 2013, и шта је све урађено до и 2013-те године, а како Црква изгледа сада, односно од када је Драагослав од 2013-те почео да скупља донације у дијаспори за градњу цркве! Ви пресудите сами колико учешћа има дијаспора у овоме, и колико истински вреди тај ваш црквени одбор у Батинцу. Славко брате, стави слике на врху сваког листа књиге утисака па да видимо шта имају да кажу. Хвала Славко!

Погледајте шта сте ви урадили током ових 12 година градње!

Погледајте шта је све дијаспора урадила за 4,5 година на челу са ДРАГОСЛАВОМ МАРИЊЕС, и биће Вам све јасно!

Хвала Славољубе што си ми помого да им докажем истину! Велики си Човек, Хвала још једном!

Примљено од: ДИЈАСПОРА

03.04.2018

Знам да је од 2013 до 2018 прикупљено преко 90% новца за градњу цркве из дијаспоре и овом приликом ја им честитам! Драгослав је све то лепо организовао али бих га замолио да сва имена донатора, и друге активности задржи у писаној форми јер ако неко некада буде писао неку књигу о цркви, уписаће само чланове као заслужне за изградњу а ми који смо дали паре за то идемо низ воду. ДРАГОСЛАВЕ БУДИ УЗ НАС ЈЕР МИ СМО УЗ ТЕБЕ!!!

Примљено од: Ре: ПРАВА ИСТИНА

03.04.2018

Ало бре рођаци кога ви правите лудим. Зна се тачно све. Предедник Санду је започео цркву у договору са неким људима који су обећали да ће новчано да помогну изградњу цркве али је само Санду дао огроман новац за цркву, и то може да се провери. Касније појавили се почасни чланови који су исто дали већи новац за градњу. Од 2001 до 2013 успели су да подигну цркву и ставе звоно на главној куполи, и ту су стали док се није појавио Драгослав. Нека Славољуб стави слику цркве из 2013 и слику цркве из 2018 на сајту па да видимо разлику. Ја незнам тачно али према мојој процени Драгослав им је из Швајцарске однео на десетине хиљада швацарских франака, и сада су по теби заслужни сви. Нису! Заслужни су дародавци из Швајцарске и Батинца, а чланови црквеног одбора које ти браниш су паразити! Част председнику, Нинославу, Драгославу и Ристи. Из мог угла на папиру има јако пуно имена у црквеном одгобору али црквени одбор за мене је: Санду-Нинослав-Драгослав-Риста! Остали су само дошли три пута на састанке црквеног одбора и када су видели да се не деле печени прасићи и јагњићи, више нису ни дошли! Али су заслужни зато што су на папиру.

Примљено од: ПРАВА ИСТИНА

02.04.2018

Разумем оправдану сумњу, али није све како ви видите или осећате. Истина је да су у ЦО Швајцарска, најактивнији Драгослав и Риста. У Батинцу Председник Александар, Нинослав, Роки, Зоран... али немојте заборавити да има доста чланова који су стари између 60 и 70 година, али и они исто према својим могућностима дају свој допринос. Људи који немогу или не желе, да буду више активни, они се сами повлаче. Такве случејеве смо већ имали. За изградњу овог Храма, када већ говоримо о заслугама, назаслужнији је председник и почасни чланови, касније дародавци... а чланови ЦО су ти који контролишу и само помажу да се Храм изгради и заврши до краја. Дијаспора на челу са Драгославом највише помаже, али истина говори да сви ми радимо најбоље што можемо и према својим могућностима, а за изградњу Храма сви смо заслужни! Неко мање - неко више ! ЗАСЛУГА ЈЕ ЗАСЛУГА! СЛАВА БОГУ !!!

Примљено од: Подржавам предлог 2

02.04.2018

Брате, ред је да нам кажем на које људе мислиш, или који су ти људи? Хвала унапред!

Примљено од: Подржавам предлог

02.04.2018

Мала одабрана али вредна екипа може сигурно да изгради Цркву до краја! Сви остали су вишетак (терет) који ничему не заслужју да буду у Црквеном одбору.

Примљено од: Предлог

02.04.2018

Не желим да се мешам у рад ЦО али из ЦО у батинцу треба издвоји Предесеника, Нинослава, Роланда, Зорана и још једну или две особе. У Швајцарској Драгослава, Ристу и још једну до две поуздане особе, и наравно уредника Славољуба. Овакав тим је тим којима сигурно сви верују и плус су у сваком моменту активни, и доступни за све. Остале треба оставити по страни и то је то.

Примљено од: Душан

02.04.2018

Из поузданих информација Ја потврђујем да у Црквеном одбору влада тотални хаос. Да се ради о пет човека па да некако разумем јер немају довољно времена, али они имају двадесет и пет чланова и опет ништа. Славољуб је можда крив, ма да ја тако немислим је он неможе да измисли информације. Црквени одбор је тај који му пружа информације, и када они то не раде, Славољуб постаје немоћан. Овде бих хтео да истакнем Драгослава јер човек истински јако пуно ради и треба му дати већеа овлашћења.

Примљено од: Миша

02.04.2018

Управу си "Зоране". Коко ћу да присуствујем на Светој Литургији, ако незнам када се одржава. Како да дајем новац за градњу Цркве ако незнам када се скупља?

Примљено од: Зоран

02.04.2018

Ево све трчим да се молим за два кретена који немају шта да реде па шарају по овој књизи, него да питам славољуба када ће тај распред богослужења? Када ће план о даљим радовима на Цркви? Увек касниш са објавом, а знам да није тако тешко да то објавиш на сајту! Када треба да се објави датум и место прикупљања донација, ту си брз као муња, а за ово друго када се сетиш. Јел се тако води сајт? Хвала, Поздрав.

Примљено од: Исти случај

02.04.2018

Ллеееллееееее колико коментара и нигде батинчана, ...ха... ...ха... ...ха... ти брате по вери, да истински верујеш у Исуса Христа не би радио ово што нама у утиску говориш, или покушаваш са овиме да нам нешто кажеш?! Нисам све добро разумео, али из твог утиска мислим, да колики да си грешник и преступник, веровањем у Исуса Христа (Господа Нашег) могу грехови да ти се опросте и вратиш на прави пут. Ако сам те добро разумео, то значи да смо спашени! Ако нисам, видимо се код нашег краља за преступнике и грешнике, то јест у паклу! Срећно нам било кување у казану, и лаке године проведене у паклу! Молите се за спас душа наших. Амин!

Примљено од: Робин Худ

02.04.2018

Ја сам велики грешник и преступник који често крши божији закон. Али ВЕРУЈЕМ у Бога. Исус Христос је Бог и Син Божији једно лице Светог Тројства. Исус Христос је СПАСИТЕЉ покајаних грешника и праведника.

Примљено од: Данијел Цветковић

31.03.2018

Хвала ти Благословени и велики Господе Боже наш. Ти си се Исусе Христе спаситељу човечанства вазнео и спасао си све што се спасити може, лекови донекле помажу, али ти Господе исцељујеш потпуно сваку болест. Исусе Христе, нека је ослобођено потпуно оздрављење на све нас којима је твоје оздрављење потребно Господе, Благослови нас Исусе Христе, смилуј се на нас Господе и опрости нам наша безакоња Исусе Христе, молимо те у Свето име Твоје Господе Исусе Христе. Амин. Како себи, тако и вама желимо да имате у свом животу сваки потребан Божији благослов, у име Христово. Амин. Поштујем свакога, дан вам срећан и благословен био. Поздрављам.

Примљено од: Горан

29.03.2018

Зар не може човек сам да се моли? Јел човек може некога човека светог да назива? Јел то пише у Светом Писму. Сваки човек може сам да се моли. Људи пробудите се. Читајте Библију и разумите. Нигде не стоји православна или католичка вера. Ако је неко видео у Библији да тако стоји, нек ми се јави.

Примљено од: Аница Гудељ

24.03.2018

Слава Теби Господе! Слава Теби! Молим те спаси ме од греха, молим те спаси ме од зла, нек ме чува анђео чувар и нек истера ђавола из сваког од нас, помози свима! И онима што немогу да се сами спасу од зла! Нек је Слава Светоме Господу Нашем. Амин.

Примљено од: Славица

23.03.2018

Оче Милија, хвала ГОСПОДУ што постоје такви гласови и таква љубав коју ви износите на Светој Божанској Литургији.Тако ми је пријало што сам слушала ваше појање на српском, прелепом језику. Нека вам ГОСПОД подари здравље и свако добро! СЛАВА БОГУ!

Примљено од: ЧЛАН

20.03.2018

Шврћко! Да си ти истински дао новац за Цркву, знао би! Драгослав приликом прикупљања донациј свима каже који су планови рада на Цркви, и морао си да знаш о плану радова да си дао новац. Него се мени чини да ниси, па због тога ниси информисан! Можда грешим! А навећег кривца за овај пропуст видим уредника Славољуба, јер је он тај који треба да јавно листу постави на сајту, и ондак оваквих проблема не би било. Поздрав.

Примљено од: Швћа Батинац

18.03.2018

Браћо не желим да критикујем али мени овде више ништа није јасно. Прегледао сам цео садржај и колико видим, ова црква је завршена па ме занима зашта се још паре скупљају? Можда постоји још нешто што се не види, али дајте нам план радова како би и ми могли да видимо зашто се новац скупља, а на крају да можемо да видимо да је то исто урађено.

Примљено од: Проповед

16.03.2018

Слушао сам Свету Литургију и Проповед о.Милије и одушевљен сам. Проповед је Благословљен, лепо, Светим Духом надахнуто, али незнам како бих могао да контактирам о.Милију? Ако неко зна нека јави или ако о.Милија ово чита, молим Вас да ми одговорите. Мој број телефона је познат Вашем уреднику. Хвала и нека Вас Бог благослови. Амин.

Примљено од: Марина

14.03.2018

Овај ми Храм много помаже да се приближим мојој ПРАВОСЛАВНОЈ ВЕРИ јер где ја живим нема ни мог народа ни моје религије. Нека вам је од Бога Благодат. Амин.

Примљено од: Добрила Јонић

14.03.2018

Из утисака видим да многи критикују да се овај Храм гради предуго, али овај Храм гради се срцем, пуним Божије љубави, гради се душом која се полако ослобађа својих грехова који је прљају. Градња Храма је пере, душа постаје чиста и блиста попут сунца, и зато не стајте али немојте да журите. Велики поздрав.

1      2      3      4      5