УТИСЦИ

Примљено од: Гојко

30.06.2018

Што се батинчана и грађевинског црвеног одбора тиче видим да су много али баш много учинили да се ова црква изгради. До које је мере црква изграђена и шта још треба да се изгради ја немогу да проценим али се питам зашто за око у овако лепо изграђеној цркви још увек имамо само пет служби годишње? Ако желите више верника у цркви мора да црква има више служби.

Примљено од: Љиљана

29.06.2018

За ову малу нашу батиначку неслогу око градње Храма кажем: Боже опрости и спаси нас и дај нам снаге да будемо бољи људи и теби. Амин.

Примљено од: Небојиша

28.06.2018

Подржавам Драгослава и његов труд само мислим да треба да се направи пауза са прикуљањем донација. Људи су оптерећени другим проблемима и мислим да је у народу све мање новца. Најбоље би било да се направи пауза од годину дана како би могли донатори да се мало саберу а после тога да се опет направи неколико кругова и да се изградња доведе до краја.

Примљено од: Мићко - Супска

25.06.2018

Погледао сам Храм споља и изунутра, и могу рећи да је све урађено за сваку похвалу. Ја бих само хтео да ми неко одговори зашто у тако велелепоном Храму имате само пет Литургија годишње. Хвала.

Примљено од: Лидија

20.06.2018

Ове Свети Литургије могла би цијели дан слушати. Слава теби Боже у вјекове вјекова. Боже буди милостив нама грешнима. Амин.

Примљено од: Анђа Б. Лука

19.06.2018

Са љубављу слушам ваше снимљене молитве и Свету Литургију и захвална сам на сваком снимку. Свака реч је јасна, што често није у Храмовима. Често је неразумљиво оно што свештеници говоре или певају, па смо ускраћени за разумљивост, као и када се читају Еванђеља и Посланице. Значило би нама, који слушамо на нету Литургије да више разумемо.

Примљено од: Дијаспора

18.06.2018

Дуго већ нисам у својој домовини и трудим се да ми сваки дан започне са Молитвом... трудим се да постанем и останем добар човек у овом нељудском окружењу, Православље ми много помаже да у себи стишам све осим љубави. ХВАЛА НА ОБЈАВЉЕНИМ ЛИТУРГИЈАМА. СЛАВА БОГУ ДРАГОМЕ.

Примљено од: Марко - Италија

14.06.2018

Дивно је и благословено нови дан започети јутарњом молитвом у оваквом Храму. Још један доказ да нам наш Господ свим иновацијама и открићима у сфери комуникација и осталог даје доказ своје љубави према народима и појединцима јер је све у Његову славу. Амин.

Примљено од: Зорана

11.06.2018

Господе Исусе Христе, помилуј ме, гријехе моје очисти и подај ми здравља. Чувај све православне свуда и здравље и благослов им даруј. Амин!

Примљено од: Јованка

10.06.2018

Читајући овај сајт и слушајући Св. литургије показало ми колико сам грешна и како погрешно разумем свет око себе. СЛАВА БОГУ ЗА СВЕ. АМИН.

Примљено од: Ружица

07.06.2018

Прелепа светиња. Поздрав свима који су помогли изградњу ове светиње а посебно председнику Алекси који је највише новца издвојио за изградњу ове светиње.

Примљено од: Вељко

06.06.2018

Свака част! Срце ми је заиграло док сам гледао снимке овог Храма. Ја сам мало старији 50+, тек ћете видети шта Храм значи када се буде завршио до краја. Бодрите друге, помогните сами... да се овај Храм заврши до краја. Држите се принципа, све нас је више, нема назад! Поздрав.

Примљено од: Надица

01.06.2018

Овакава лепота одавно није виђена у батинцу. Грех је од бога што пролази време а неки људи се и даље питају дали нам треба или нетреба овакав бисер. Ми морамо да наставимо и довршимо започето са надом да ће појединци схватити да су били на погрешној страни. Хвала.

Примљено од: Синиша

30.05.2018

Света литургија у срцу и души уноси божански мир. Хвала што сте објавиле до детаља и оргиналне литургије из вашег храма.

Примљено од: Ј.Н

29.05.2018

Морао сам и ја због срамоте од других да учествујем као донатор и био сам тада прилично нервозан због тога а сада када видим колико је и шта је урађено. Колико лепо изгледа Храм уопште ми није жао новца који сам дао и даћу опет. Слава Богу!

Примљено од: Цеца

28.05.2018

Овај Храм је највећи доказ да можемо да се сложимо и урадимо нешто добро и корисно ако хоћемо. НАЈБОЉИ СМО !!! ЧЕСТИТКА ЦРКВЕНОМ ОДБОРУ !!!

Примљено од: Оцена

24.05.2018

Незнам дали је исправно и да се овде може дати оцена за рад грађевинског црквеног одбора, дародаваца и уредника. Ако је оцењивање дозвољено, од мене грађевински црквени одбор има чисту 10-ку. Донатори 10+. Уредник пошто није завршио сајт до краја за сада дајем му 8-. Хвала, поздрав.

Примљено од: Одговор (Брана)

20.05.2018

Драгослав је постигао изванредне резултате зато што је човек врло упоран у ономе што ради. Да смо сви упорни као он, црква би одавно била готова. Бог нам је дао довољно времена па ћемо сигурно успети да цркву изградимо до краја.

Примљено од: Брана

19.05.2018

Свиђа ми се све што је урађено али желим да нешто кажем. Ако то није овде дозвољено, немојте да утисак објавите. Ја пратим изградњу цркве од почетка па због тога мислим да је од доласка Драгослава у црквеном одбору изградња цркве много више напредовала него што је то био случај пре његовог учлањења у црквеном одбору.

Примљено од: Ненад

17.05.2018

Нисам велики верник и нисам био заинтересован за градњу цркве у батинцу а сада када видим шта је све урађено јавно кажем, на следеће прикупљање донација рачунајте и на мене. Велики поздрав свима који су у овоме ангажовани.

Примљено од: Микица

16.05.2018

Још једна лепа литургија и предавање оца Милије. Надам се да ће ово излагање, као и молитве помоћи свим људима који се боре са собом, са својим лошим навикама, да ће их утемељити у вери и искреној љубави.

Примљено од: Данијела

10.05.2018

Нисам из вашег места али имате прелеп Храм и надам се да ће те градњу Храма схватити као дозу доброга, поучнога за убудуће, за миран живот и мир у души. Ја Богу хвала имам миран живот. Не пушим, не пијем, не користим антидепресиве и не дрогирам се. Без овога се може ако у Бога верујете.

Примљено од: Бојан

09.05.2018

Нажалост неће садашња омладина Бога. Њих занима нова мода и све изазовне ствари су битније од Бога. Цркава је лек за душу али тешко је то доказати данашњој омладини, моја браћо по вери! Бог вам помого и свако добро дао!

Примљено од: Ваљевац

05.05.2018

Ја сам се иначе обратио у веру пре мало више од годину дана. Био сам болестан две године пре тога, никако се нисам добро осећао, факултет ми стао. Од када сам се обратио у веру и почео ићи у цркву и почео се молити Богу, ја сам оздравио хвала Богу десило ми се у мом животу прво и једно велико чудо.

Примљено од: Сајт

04.05.2018

Свиђа ми се јако пуно сајт зато што може да се користи преко мобилног телефона само незнам зашто на сајту има овако мало информација. Постоје доста тема а ја од тога скоро ништа немогу да отворим. Поздрав Нинославу и осталим члановима црквеног одбора.

Примљено од: Баћушка

28.04.2018

Можда многи немогу још да схвате значај градње овог храма али градећи овај храм ми изграђујемо себе! И зато честитам организаторима који су све ово осмислили и започели јер овим чином остављамо сведочанство о нашем путу духовног узрастања којим пролазимо да би се барем мало приближили Богу.

Примљено од: Милена

26.04.2018

Лепо и квалитетно урађена књига! Свака част уреднику на труду! Добро је што ова књига постоји да би се видело да батинчани нису против Бога и Цркве као што се неки из петлиних жила труде да прикажу. Поздрав Драгославу и Ристи.

Примљено од: БРАВО!

22.04.2018

Свака част на сајту и свака част на уложени труд и напор да се Храм изгради. Честика неуморним дародавцима. Поздрав Црквеном Одбору. Свим уписаним у књигу хвала што сте са нама.

Примљено од: Славиша

18.04.2018

После свега што сам видео да је урађено мој закључак је да требају сви који могу да даље финансијски подрже овај пројекат. Свашта ми је падало напамет и у много тога сам сумњао али сада сам се очима уверио да сам грешио када сам сумњао у људе који воде овај пројекат. Незнам колико тачно људи има у црквеном одбору али желим да поздравим и подржим оне које знам а то су. Санду, Роки, Зоран, Нинослав, Риста, Драгослав, Драгиша. Посебно оца Милију који се Богу моли за све нас.

Примљено од: Милош

11.04.2018

Интернет и онлине цркве су данас у савременом свету незаобилазни фактор и зато на овом сајту треба пружати више информација јер само тако посетиоци имају на кога да се ослоне ако имају неки проблем. Професионализам и озбиљност сајта је једнако важно као и градња цркве уживо!

1      2      3      4      5      6      7