УТИСЦИ

Примљено од: Молба

14.05.2018

Јакоје из батинца, разумем ја тебе за ово ћоше јер сам и сам ово приметио, вероватно да ће то да се реши али ово за свештеника Милију ниси требао да кажеш! Он је човек који се моли за све нас, па и за тебе који не верујеш. За цркву је сам донирао око 500кг бакра, и још многе ствари је урадио за нашу цркву. Одржава службе у цркви. Литије. Немој молимте у будуће да пишеш било шта. Буди конкретан и реалан ако имаш нешто да кажеш. Ако немаш, као што члан рече, нађи неко друго место где можеш лепо да се забавиш. Хвала.

Примљено од: ЧЛАН

11.05.2018

Рођо нема места овде шаљивим и неозбиљним утисцима. Наш је циљ да чујемо глас народа како би били бољи и ефикаснији у раду. Виђати нечастиве тамо где их нема није смешно већ параноично, у крајњем случају глупо. Није ово место где можеш да се шалиш, зезаш и провоцираш. Нађи друго место где се све ово може и опали из свих оружија и оруђа а цркву не дирај јер тиме дираш Бога!

Примљено од: Јакоје из батинца

08.05.2018

Слобода говора је законом дозвољена. Као што ви хвалите све, чак и оно лоше, тако и ми имамо право да кажемо праву истину када уочимо нешто лоше. Ви желите да се црква изради и свакако да ће те да величате све. Ми нисмо нешто за то претерано заинтересовани па због тога можемо да укажемо на ваше грешке или пишемо шаљиве утиске, али слика на цркви говори да је то ћоше цркве заиста позеленело и временоном све више зелени.

Примљено од: Ре. Јакоје из батинца

05.05.2018

То ћоше видео сам и ја и није баш тако како ти описујеш. То зеленило је вероватно настало од воде која се слила са бакра пре него што су постављени олуци, само ми није јасно зашто славољуб свима и за све даје простор на овим страницама, јер ово што је испод мог утиска написано, је ругло од утиска и не заслужује да се овде види. Поздрав.

Примљено од: Јакоје из батинца

03.05.2018

Ја сам био у цркву да запалим свећу за здравље и мало сам кружио око цркве јер су врата била запета, и испричаћу вам шта сам уочио. Када се иде према вратима, лево горње ћоше је позеленило. То је место где стоје они сулундари за пролазак воде када пада киша. Дали је тај ћошак позеленео од воде, или тог метала, ја незнам, али могуће је да се у том ћошку увуко нечастиви са камуфлажним зеленим оделом да га не би препознали, јер у цркву несме да уђе јербо ми то недамо. Е, сад. Ако је од воде, ја верујем да ће тај део врло брзо сам од себе да се уруши и треба одмах да се санира. Платили смо тако скупо а добили мућак, мислим да није уреду. Ако је нечастиви, под хитно да дође милија са његове моћи и да отера нечастивог док нечастиви не буде почео да нам ноћу краде јаја од шотке по селу а тада ће бити касно јер мож да се навуче на јаја и нећемо моћи више да га лоцирамо и наватамо. Надам се брзом решењу. Хвала и довиђења.

Примљено од: За наставак радова

03.05.2018

Део Црквеног одбора на челу са Драгославом који од 2013 године прикупља донације у Швајцарској ради јако добро и ако тако буду наставили надам се брзом завршетку започетог храма. Долазак или недолазак верника на службама је ствар појединца и нема никакве везе са црквеним одбором или свештеником. У сваком случају црква нам је потребна и ако то немогу да схавте ове генереције, схватиће неке друге генерације. Драгославу желим пуно снаге и успеха у послу јер му то истински треба, а појединцима који се само уписују у овој књизи мислећи да су много интересантни желим све најбоље. Црква мора да се заврши!

Примљено од: За наставак радова

03.05.2018

Део Црквеног одбора на челу са Драгославом који од 2013 године прикупља донације у Швајцарској ради јако добро и ако тако буду наставили надам се брзом завршетку започетог храма. Долазак или недолазак верника на службама је ствар појединца и нема никакве везе са црквеним одбором или свештеником. У сваком случају црква нам је потребна и ако то немогу да схавте ове генереције, схватиће неке друге генерације. Драгославу желим пуно снаге и успеха у послу јер му то истински треба, а појединцима који се само уписују у овој књизи мислећи да су много интересантни желим све најбоље. Црква мора да се заврши!

Примљено од: Урош

29.04.2018

Драго ми је да су имена дародавца уписана на страници цркве, али бих волео и да је црква увек отворена за вернике. Да се запали свећа, да се помолимо Богу... Хвала.

Примљено од: Верник

28.04.2018

100% грешиш Ратко. Црквени одбор је задужен за градњу цркве и они то цело време успешно раде. Свештеник је тај који треба да едукује народ (вернике), а то може ако у цркви буде било више служби, проповеда или ти предавања... Црквени одбор ово неможе да испуни! Други проблем је што родитељи не воде своју децу у цркви, не позивају комшије, пријатеље и рођаке на служби... а ово може много да помогне. Ја сам исто више пута био на литургијама, и идући путем позвао свакога на служби кога сам срео и знате што су ми отприлике одговорили ...немам време сада, имам неки посао... али тако говоре само зато што незнају значај Свете Литургије. То што не долазе сви чланови црквеног одбора то је зато што су аљкави у раду и не заслужују то место.

Примљено од: Ратко

23.04.2018

Мени није јасно зашто градимо цркву када на Литургијама не долазе ни чланови црквеног одбора а о другима да не говоримо. Имао сам прилике да неколико пута присуствујем на службама и број чланова црквеног одбора могао сам да набројим на прстима једне руке. Присутни су Санду и Нинослав увек, понекада Роки, Драгослав, Риста и Зоран и никога више видео нисам. Ако ви мислите да треба да се баце стотине хиљаде евра да би на крају једини верници били мишеви и овце у црквеном дворишту, ја мислим да смо народ за колективно психијатриско посматрање. Урађено је што је урађено и сада треба да се стане са радовима све док се народ не буде вратио Богу и Цркви. Тражите 20.000€ за олтар, и шта са тиме? да га два пута сликате и ставите на интернет. Цркви су потребни ВЕРНИЦИ! А ми то немамо!

Примљено од: Колико још?

19.04.2018

Ово је требало одавно да се уради још на почетку градње. Да су то урадили ја верујем да би црква већ била готова али нису. Сада овако 18 година мрцваре овај народ ееееееее и што је најгоре још треба паре, и само бог зна колико ће још пара требати.

Примљено од: ОЛТАР

16.04.2018

Прочитах овде да је реч о подизању Божјег олтара па бих хтео нешто да предложим. Уколико је тачно да олтар кошта 20.000€ ја бих пре скупљања новца прикупио потписе људи који желе да учествују у подизању олтара. Када се буде скупио одређен број потписа, тај број треба поделити са сумом, и обавестити потписнике колико би требали да приложе на шестомесечном или годишњем нивоу. Новац би требао да се скупи из три или четири потеза да би људима било лакше, и да се на сајту јавно објави датум и место прикупљања донација. Ићи од куће до куће не најављен, поставља се питање да ли особа коју тражиш је кући, да ли у том моменту има новац, да ли жели да да новац... и због ових и других потешкоћа подизање олтара може да се отегне годинама, а што је најгоре пројекат може да пропадне. Размислите о овом предлогу. Хвала на пажњи.

Примљено од: Дијана

10.04.2018

Свака ти част човече на труду и раду за сајт!!! Али ја сам овде дошла да читам коментаре неких коментатора јер они овде најбоље лече своје комплексе. СЛАВА БОГУ ЗА СВЕ!!!!!

Примљено од: Јадран

10.04.2018

Мене занима још колико година треба проћи и колико новца треба да се скупи да би ова црква била коначно завршена. Ако радови буду даље овако текли, пре бих рекао да ће батинчани нестати него што ће се црква завршити. Познајем места где људи нигде не раде у иностранство па заврше цркву за 3-4 године. Код нас то изгледа није могуће. Само ме занима зашто? Хвала на одговору.

Примљено од: Милија

10.04.2018

Па овај свет је одавно под сотонином влашћу, али срећа је да има шансе да се с том звери боримо уз помоћ ИСУСА КРИСТА моћан Краљ праведних. Христ је једини спаситељ.

Примљено од: Павле

09.04.2018

Пажљиво сам читао све коментаре и ја као најобичнији човек кои верујем у нашег ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТА СИНА БОЖИЈЕГ не могу да верујем да толико има Безбожника па се после питамо зашто се све преокренуло нема више четири годишња доба поплаве земљотреси и тако даље па зар невиде Безбожници какво је зло дошло и даље хуле на ГОСПОДА БОГА..

1      2      3      4      5