УТИСЦИ

Примљено од: Славица

08.04.2018

Свиђају ми се ове ваше литургије. Увек када сам не расположена ја укључим слушалице и пустим литургију преко телефона и то ме озбиљно врати у живот. Пробајте ово када сте нерасположени и видећете да помаже.

Примљено од: За наставак радова

03.04.2018

Део Црквеног одбора на челу са Драгославом који од 2013 године прикупља донације у Швајцарској ради јако добро и ако тако буду наставили надам се брзом завршетку започетог храма. Драгославу желим пуно снаге и успеха у послу јер му то истински треба, осталима желим све најбоље. Црква мора да се заврши!

Примљено од: Урош

29.03.2018

Драго ми је да су имена дародавца уписана на страници цркве, али бих волео и да је црква увек отворена за вернике. Да се запали свећа, да се помолимо Богу... Хвала.

Примљено од: Дијана

27.03.2018

Свака ти част човече на труду и раду за сајт!!! СЛАВА БОГУ ЗА СВЕ!!!!!

Примљено од: Марјана

26.03.2018

Боже обасјај залутале у тами, упали искру светлости у душама оних који отпадоше са правог пута, не дај ономе чије име не помињемо да мисли да ће победити. Опрости Боже наше грехе! Амин!

Примљено од: Бадњак

25.03.2018

Управу сте јер имамо исти закључак. Прошле године одржало се паљење бадњака испред цркве а ја ту информацију сазнао сам случајно а на сајту никада то није било објављено. Постоје и друга дешавања која се никада не објављују на сајту а у стварности се дешавају. Образложење за паљење бадњака било је да за то није знало пола Батинца али знао је црквени одбор и уредник је мора за то да зна и да то исто објави на сајту. Нема оправдања и пребацивања кривице на другог.

Примљено од: за уредника

21.03.2018

Ако ми је дозвољено да ово кажем молим да се мој утисак објави. Слажем се са утиском испод да ми у швајцарској имам јако мало информација о цркви. Можда неможе боље јер уредник овог сајта је такође у швајцарској али због Ристе и Драгослава предложио бих уреднику сајта да им мало више помогне. Није тешко да се на овом сајту објави када и где се донације прикупљају, зашто се прикупљају и на крају да нас обавести да је прикупљеним новцем тај део посла завршен. Тако можемо да имамо увид у све. Замислите када вам Риста и Драгослав зазвони на врата због донација а ви нисте за то спремни. Други проблем што Риста и Драгослав морају сваком појединцу да објашњавају зашто се новац прикупља, шта је до сада урађено... Пробај да им мало то олакшаш. Знам да ће сада уредник сајта да каже да они требају да га обавесте, али НЕ! Уредник је тај који треба да зове и пита дали има нова дешавања... Хвала ако будете објавили утисак.

Примљено од: ИНФО

18.03.2018

Све је ово лепо, подржавам све што је урађено само имам једну примедбу на рад администрације овог сајта. Ми у иностранству најбоље и најчистије информације имамо када их прочитамо на овом сајту. На моју, али жалост других посетилаца, на овом сајту нема шта да се посебно прочита, а слике са сајта говоре да има много тога што би могло да се објави. Овиме не кривим никога, само предлажем да уредник или администратор мало боље сарађује са осталим члановима одбора како би могао да нам пружи квалитетне информације, и што је најбитније, да то увек буде на време. Хвала.

Примљено од: Александар

17.03.2018

Поштовани Славољубе, Да ли постоји могућност да сајт преведете и на Енглеском језику? Било би веома корисно, да ширимо даље, онима који незнају Србски а желели би да знају више о Православљу. Хвала.

Примљено од: Маја

15.03.2018

Црквеном одбору, одлични сте и подржавам ваш рад! Гледам ваше литургије и све похвале. Оваквих литургија због неверника којих има све више треба бити и више.

Примљено од: Анчи

12.03.2018

Црква је јако лепо осмишљена, лепо на сајту изложена, посебно ми се свиђа ваша слога која се у утисцима осећа и види. Желим вам пуно снаге да градњу у што краћем року приведете крају.

Примљено од: Вукан

11.03.2018

Одличан сајт! Направљено интелигентно, презентовано сталожено, поткрепљено баш као што треба. Браво!

Примљено од: Биљана

08.03.2018

После деценија безбожја у батинцу за црквени одбор кажем да сте вреднији од дијаманата. Као да вас је сам Бог саставио да изградите овако леп Храм. За уредника. Када ће све теме бити видљиве на сајту? Хвала.

Примљено од: Мира

05.03.2018

Знам да данашња омладина мало верује у Бога али када буду доживели моје године схватиће да без духовног живота није лако. Ја редовно идем у цркву, и место где ја идем црква је увек пуна и ништа лепше нема него када је црква пуна, нарочито омладином. Бог вас све благословио.

Примљено од: Даница

01.03.2018

Мени је овде тешко да идем у цркву јер треба да путујем три сата а јако желим да идем редовно у цркву, да ми се душа одмори. На жалост друга држава, друга вера, није као у Србији и зато искористите то благо које имате. Поздрав за све вас.

Примљено од: Батинчанка

27.02.2018

Чула сам да се неки противе изградњи цркве али нису свесни да ђаво проклети вреба, и где се заштити и спасити него у цркви ! Спаситељу наш Господе Исусе Христе помилуј нас грешне ! Оснажи нашу душу и помози нам да Храм довршимо до краја и спасемо се за вечност ! Амин !

Примљено од: М.К

24.02.2018

После свега што сам видео остаје ми само да похвалим црквени одбор и донаторе који су за мене најзаслужнији. Поздрављам Нинослава и уједно питам црквени одбор када ће у цркви бити више богослужења. Ја на одмор долазим јула месеца и занима ме у којој цркви на служби да идем јер црква у батинцу у овом месецу нема службу. Хвала!

Примљено од: Јована

23.02.2018

Одрицање од Бога и Божије куће није одрицање од било чега већ је одрицање од сопствене памети. Човек који се одриче Бога обузимају га силе таме и на животном путу прави грешку за грешком. Ово вам говорим из личног искуства и саветујем вам да Храм довршите до краја јер сте само тако заштићени и спашени од злих сила таме.

Примљено од: Анониман 2

20.02.2018

Ја ћу исто мало да се умешам такође анонимно. У швајцарској постоји неколико кантона где има доста наших људи, што из батинца, што из комшилука и грађевински црквени одбор би требао у сваком кантону да има свог представника. Замислите када Драгослав из свог места иде у Винтетур, Цирих, Сант Гален... или неко даље место. Колико је том човеку потребно времена да све те људе обиђе, колико је то пређених километара... а све може другачије. Треба да се направи неки мини грађевински црквени одбор у Швајцарској који ће да има свог председника под контролом главног председника из Батинца, и да се понекада негде одрже и неки састанак, договор, седница... Размислите о овом предлогу. Поштовање.

Примљено од: за анониман

16.02.2018

Не разумем се у рад црквеног одбора и унапред извини што ти се лично обраћам али мој закључак је да ниси управу. Донације за цркву треба да да свака особа појединачно. Замисли породицу од 6 чланова. Део породице су у швајцарској. Приликом прикупљања донација дају 10 франака и када неко из одбора у батинцу оде код другог дела породице у батинцу, они кажу ...па моји су дали паре тамо у швајцарској... Дали је то уреду? Ја мислим да није. Није зато што на овакав начин црква неће да се изгради у наредних 50 година. Треба да будемо активнији. Поздрав и извини ако сам нешто лоше рекао.

Примљено од: Анониман

10.02.2018

Прочитао сам неке утиске где критикују уредника сајта због лошег рада, организације... а ја ћу вам рећи да цео одбор је лоше организован. Није ми намера да некога посебно прозивам па због тога нећу рећи своје име али указаћу на проблем који постоји. Дешавало ми се чак два пута да сам овде у швајцарској дао новац за цркву да би неколико дана касније неки други из црквеног одбора у батинци отишли код мојих по донације. Грешке су могуће али договорите се једном. Када се у батинцу прикупљају донације, нека обавесте ове у швајцарској да знају ко је све у батинцу дао донације, и обрнуто. Није лепо да неко да на два места донације а неко ни једном.

Примљено од: РЕ: Црквено двориште

07.02.2018

Не само то већ треба двориште оградити да неби могли да пролазе преко црквеног дворишта као преко добричевско имање. Знам да одбор има јако пуно посла које треба да уради али и ограда је приоритет. Од мене ДЕСЕТКА за постигнти успех!

Примљено од: Црквено двориште

05.02.2018

Добро је све је лепо урађено само црквено двориште да се изравна, да се посади трава која ће редовно да се коси, да се посади лепо цвеће које ће да се одржава. Имамо овако лепу цркву па због тога црква треба да има лепо двориште. Све у свему добро напредујете и ја вам честитам на свему до сада урађеном.

Примљено од: Имењак

01.02.2018

Био сам више пута на Литургијама и као сви волим помало да завиримо шта други раде и тако ми се у домету нашао и Нинослав. За њега могу да кажем да сам фасциниран. Особа је толико мирна и посвећена ономо што ради, просто да човек не поверује, и много је вредан. Час он то по цркви уради. ...цак, цак, цак... и све је готово. Свака част! Ја бих се вуко по цркви недељу дана.

Примљено од: Никола

31.01.2018

За мене црква је врло корисна. Дође слава и треба да се реже колач а без ове цркве мора да се иде за Ћуприју. Овако је боље. Будеш на служби, режеш колач и после имаш време за остале припреме око славе. По мени је врло корисно што имамо цркву. Поздрав.

Примљено од: Станиша

30.01.2018

Нисам из Батинца, нисам донатор али верујте ми људи да све што се гради, гради се са оправданим и добрим разлогом и на крају се извуче корист а нарочито када се ради о Храму Божјем. Читам да неки пишу како омладина не долази на Литургијама али у томе јесте проблем јер да је та омладина одрасла са црквом, данас би ишли на Литургије. Само стрпљења и бићете поносни на ово што радите.

Примљено од: Жарко

29.01.2018

Поздрав свим људима у црквеном одбору за овако велики подухват и све честитке за успех који су постигли.

Примљено од: Звонко. Б.

27.01.2018

Нема потребе да страхујете што градња споро иде. Ми смо градили Цркву 35 година и успели да је завршимо до краја. То ће се десити и вама само што ће време градње трајати вероватно нешто краће. Немојте да поклекнете и у најтежим тренуцима јер БОГ све види, све чује и свима помаже. Поздрав.

Примљено од: Црква

25.01.2018

Градња Цркве иде по плану само још уредник овог сајта да се мало поправи и слободно сви можемо да накривимо капу.

Примљено од: Само напред

22.01.2018

Видео сам цркву уживо и из прве руке сведочим вам да је јако-јако лепа. Како споља тако и изунутра и овиме потврђујем да се Драгослав и Риста нису џаба намучили. Свака част. Остало је изунутра још много тога да се уради али уз Божију вољу и дародаваца, Драгослава и Ристе имам неки предосећај да ће се остатак градње завршити у врло кратком року. Поздрав свима уписаним а највише вредним људима из Црквеног одбора

1      2      3      4      5      6      7