УТИСЦИ

Примљено од: Горица

16.10.2017

Поштовани вебмастери, уредници и остали који стварате и одржавате ове странице. Често навратим и путем телефона користим изворе које сте поставили на својим страницама но велик ми је проблем читати ситна слова. Мислим да бисте требали промијенити дизајн странице ради боље читљивости. Горица (Подгорица).

Примљено од: Чика Раде ЧЕТНИК

10.10.2017

Драги Батинчани! Све похвале за ваш подухват изградња Храм Божјег. Ви радите историјску ствар! Да се види да није Батинац језгро комунизма како су га неки у прошлости представљали.

Примљено од: Школа

06.10.2017

Прочитао сам овде да неко предлаже да се по завршетку градње цркве крене са завршетком градње школе, и да овај пројекат покрену људи из црквеног одбора. Слажем се да је црквени одбор одрадио добар посао, да раде добро и поштено али моје виђење је да за цео постигнути успех неможемо да похвалимо баш све из црквеног одбора. Уколико до реализације овог пројекта (школа) дође, ја бих на првом и водећем месту поставио Драгослава јер човек очигледно има дар за то. Не би требали да искључимо Сашу јер је он први покренуо пројекат изграње школе, само није имао среће и довољно разумевања других, и вероватно још неко али сви морају бити проверени и од ауторитета.

Примљено од: Марко

05.10.2017

Одличан сајт, свиђа ми се његов садржај, данас је ретко наћи овакав сајт који говори детаљно о цркви и црквеним обичајима. Похвалио бих и дизајни изглед сајта. Желим све најбоље.

Примљено од: Весна

03.10.2017

Сјајан сајт. Случајно сам га нашла тражећи текст о Славском обреду. Веома пријатно сам изненађена квалитетом дизајна, садржином и велелепним видео записима. Колико сам приметила текстови нису сви завршени и желим вам још много добрих текстова и да дуго, дуго трајете. Срдачан поздрав.

Примљено од: Ненад - Паљане

01.10.2017

Мало је речи да би се описала лепота овог Храма. Најлепши Храм у околини. Поздрав људима који су обезбедили ову лепоту!

Примљено од: Славица

28.09.2017

Боже предивна Црква. Све урађено по највишем стандарду. Нека Бог поживи дародавце, организаторе, градитеље и оне који се моле у овом лепом Храму. Амин. Славица-Ћуприја

Примљено од: Донаторка

26.09.2017

Црква је прелепа. Бог је љубав и у овом Храму се осећа Његова љубав и милост. Драги Боже, хвала ти за све! Поносна сам што сам Батинчанка.

Примљено од: Иван

25.09.2017

Храм је најлепши у који сам ушао. Хвала свим донаторима што су помогли да се овакав Храм изгради у нашем малом месту.

Примљено од: Светлана

24.09.2017

Један од најлепших Храмова које сам видела. Одише миром, сигурношћу и једноставношћу. Хвала, Господе, за све! Подари здравље, мир и срећу мојој породици и ближњима.

Примљено од: Дивна

23.09.2017

Исусе Царе Славе сажали се мени грешној и недостојној. Пресвета Богородице радуј се благодатна која ниси умрла само си прошла у живот вечни, Свећарице која си пренепорочно зачела Духом светим и пренепорочно родила својим свемоћним молитвама сажали се и помоли се живоме Богу да ми Господ опрости и исцели тешко болесно тело. Амин.

Примљено од: Љубинка

20.09.2017

Оно што ми се овде највише свиђа и недостаје је Ваше духовно благо које имате у овом Храму. Ја овде у Шведској нисам близу било које наше Цркве или Храма. Родитељи су ми јако стари па немогу да иду у нашу Цркву и зато Вас молим када било ко од вас иде у Вашем Храму да се моли да у својој молитви спомене и моје име. Љубинка Васиљевић (12.04.1956). ПРЕСВЕТИ ИСУСЕ ХРИСТЕ, СПАСИ НАС И НЕ ОСТАВИ НАС ГРЕШНЕ. ЗАКРИЛИ НАС ПОКРОВОМ ТВОЈИМ СВЕТИ. АМИН.

Примљено од: Жаклина

19.09.2017

Мени се ове снимљене литургије свиђају зато што је снимљено комплетно све, сваки детаљ, и док гледаш литургију имаш осећај као да си унутра на служби. Храм вам је јако леп и због тога од мене имате похвалу, само још олтар да саградите, јер црква без олтара није ништа.

Примљено од: Стефан

16.09.2017

Лепо је недељом чути црквено звоно али још лепше би било када би човек могао недељом да присуствује на служби, да се од свега опусти... нажалост код нас недељом нема служба па било добро да црквени одбор на овом плану нешто промени. Хвала.

Примљено од: Катарина

15.09.2017

Јако волим Цркву и редовно ишла сам на службе до пре две године док се нисам удала и отишла из Србије. Сада ређе одлазим на службе због компликованог и дугог путовања али волим да слушам оргиналне видео службе на нету, и због тога пишем јер желим да вам се захвалим на снимцима који сте нам подарили на вашем сајту. Ако ми дозволите да изнесем једно моје запажање и предлог бићу вам јако захвална. Видим да је Храм у фази изградњи и да имате само пет служби годишње, али мене занима зашто не снимате сваку службу? или објавите сваку службу? Хвала вам од срца и нека вас Бог драги чува где год били.

Примљено од: Аца

10.09.2017

Ја бих исто овде могао да похвалим рад црквеног одбора да истакнем Драгослава и Ристу као особе који се несебично боре да скупе што више новца за градњу храма али мени се овде највише свиђа број утисака који постоји, нарочито они утисци који долазе са стране јер нам то показује да на нашем путу нисмо сами.

Примљено од: Дуле

09.09.2017

Изградња Храма у батинцу је свакако добар потез али није једини проблем који батинац има и овим путем позивам тим људи који граде Храм да када буду завршили градњу Храма да се позабаве и другим проблемима који постоје у батинцу. По мом мишљењу први проблем који би требао да се реши је школа.

Примљено од: Верица

07.09.2017

Не посустајте јер онај чије име не желим да изговорим то жели. Храм је велик, добрим делом изграђен, и све што треба да урадите је да довршите градњу. Сретно Вам и свако добро од Господа било.

Примљено од: Донатор

03.09.2017

Извинте што лично упадам у дискусију и одговарам утиску испод мог утиска и ово радим зато што се мало непријатно осећам. Прво да похвалим људе који су започели овај пројекат, да поквалим људе који се труде да се овај пројекат заврши и да кажем да нико овде није поставио никакав рок. Постоји само циљ али не и рок. Слажем се са тобом да треба да се да више новца али постоје људи попут мене који немогу да одвоје 2000 фр. брзином којом ти можеш, и вероватно је ово узрок зашто градња споро иде, али слажемо се да градња напредује и поред тога што градња траје 15-16 година.

Примљено од: Света

31.08.2017

Незнам до кога је проблем, не сумњам у никога, не кривим никога али мени овде нешто није јасно. Немам праве информације али верујем да су преко 100 Батинчана на привременом раду у иностранство или имају примања из иностранства а Храм се гради 15 или 16 година и још увек Олтар није подигнут. Незнам ко кочи али мислим да Батинчани премало новца дају за градњу Храма. Ја сам до сада из више пута дао укупно 2000 франака па молим све који су дали мање да се потруде да достигну ову цифру јер само тако започето можемо да завршимо. Ако неко може и више, то би било још боље. Хвала.

Примљено од: Марина

28.08.2017

Када би сте знали да без Цркве раздаљина између човека и Бога већа је од раздаљине између најдубљег камена на дну окена и најдаље звезде на небу схватили би сте колко је потребно имати Цркву у којој се човек може молити. Молитвом Богу у Цркви, човек се кроз Цркву приближава Богу и зато само напред.

Примљено од: Горица

24.08.2017

Шта да вам кажем него да сте супер! Па онда такви и останите, и будите још бољи! Волела бих да упознам Храм који градите! Ризницу Духа Светога! С'великим поштовањем, Горица, Крагујевац.

Примљено од: Бурке

20.08.2017

Свака част грађевинском црквеном одбору на успеху. Стварно сам одушевљен. Свиђају ми се Литургије које има у изобиљу на сајту ваше Цркве. Немам никакве замерке. Још једном свака част!

Примљено од: Каћа

16.08.2017

Само да објавите више Литургија са пуно детаља, остало је све супер. Када слушам Литургије из Вашег Храма осећам неки мир у себи па вас молим да наставите само тако. Поздрав из проклете Америке!

Примљено од: Поклоничко путовање

15.08.2017

Незнам колико је то за вас изводљиво али пошто видим да се у утисцима говори да омладина слабије присуствују Литургијама требао би црквени одбор да једном или два пута годишње да обезбеди поклоничко путовање за омладину у неком Манастиру као што то приређују многе Цркве за своју омладу по Србији.

Примљено од: Слоба

11.08.2017

Помаже Бог! Дуго већ користим Ваш сајт и веома сам задовољан, међутим од када је урађен редизајн појавио се проблем. Једноставно 90% страница на сајту немогу да се отворе. Мислио сам да је проблем до мог телефона, али пробао сам и код других другара, и проблем је исти. Нисам сигуран, али мислим да је проблем код вас па вас молим да то решите, иначе сајт вам је СУПЕР! Хвала пуно.

Примљено од: Двориште

08.08.2017

Црква је сада у доброј мери изграђена и зато би било добро да се и двориште мало боље одржава. Овако лоше двориште само квари слику овако лепој цркви. Предпостављам да у Батинцу постоје доста људи који би се у виду дародаваца укључили у сређивању и одржавању дворишта. Ако нема ко да ово организује нека ово буде задатак за Драгослава. Он и онако у швајцарској ништа не ради осим што скупља донације за цркву.

Примљено од: Драгослав

05.08.2017

Ја ово радим из љубави према Богу и Цркви и никада нисам уморан када ово радим. Поздрав и Теби.

Примљено од: Дародавац

04.08.2017

Свиђа ми се енергија Драгослава који прикупља донације, и није само то. Једноставно немогу да схватим одакле му толика енергија и упорност да ово ради. За ово треба да имаш живце као конопац и снагу као слон. Ја га поздрављам и питам, дали се некда умориш од овога?

Примљено од: Вујадин

01.08.2017

Црква је лепа споља још је лепша изнутра па због тога честитам целом црквеном одбору и поздрављам имена из црквеног одбора која су више пута у разним утисцима поменута. На ово имам једну примедбу, мислим да је лако решива и због тога се овде обраћам црквеном одбору. Наиме ради се о оном делу где се пале свеће. Признајем да ранијих година нисам био у цркву, и сад када сам је посети, први утисак о том месту где се свеће пале је био да се ради о роштиљу или место где се пеку прасићи, и да нисам отвори вратанца, и сада не бих знао да је то место где се пале свеће. Лепо што постоји место где може свећа да се запали, али то што имате, не личи на ништа, осим на роштиљ. Ако неможете другачије, покушајте бар онај сулундар да скинете и ставите неку Икону. Ово није критика већ само запажање и предлог, па вас молим да ми не замерите. Велики поздрав.

1      2      3      4      5      6      7