Упиши утисак

Лућијан
11.11.2014
Постојала су четири папира формата А4 окфирена у стакло на једној табли са зеленим рамом и ногарима. Можда су то склонили због радова на цркви али постоји таква листа јер сам је ја лично видео. А зашто је нема на сајту, мораћеш да питаш уредника.
Милан
01.11.2014
За све што је око цркве урађено имам само речи похвале за људе који су на овоме ангажовани само интересује нешто што сам у овим утисцима прочитао. Неко је негде написао да се списак донатора са сумом данација налази код цркве, или у цркви... Ја сам два пута био и нигде ништа нисам видео. Постоји објашњење за ово. Хвала.
Питање
19.10.2014
Ако на овом сајту нема листе донатора са датом сумом, није ни битно имамо имена људи који су дали паре за цркву, и то нешто значи, него мене занима зашто се план радова не поставља јавно на овом сајту? Не постоји план или је само уредник лењ?
Спас
06.10.2014
Цркве и Манастири веома често нису само верски објекти, већ представљају и културно историјске споменике. Свако их обилази из својих побуда, неки због своје вере, неко тамо тражи духовни мир и.т.д... Ја у њима сам пре свега пронашао духовни мир али видим их и као споменике културе. Посетио сам до сада на десетине цркава и манастира, верујем да ћу једног дана и ваш Храм.
Славољуб
21.09.2014
На овај проблем указали су многи људи, али Г.Ц.О неможе сам овај проблем да реши. Према мом знању, како буду радови на Храму напредовали тако ће број Богослужења у Храму да се повећају.
Јоргован
09.09.2014
Ово је стварно није уреду. Дајемо новац да се црква изгради, дођемо на годишњем одмору и у цркву коју смо изградили неможемо да идемо на службу јер се у јулу службе не одржавају. Зашто већ једном то не промените. Можете да се љутите колико год хоћете али проблем са Богослужењима у цркви траје годинама, више од деценију. Остало је све ОК. Видим да радови иду напред. Поздрав свима.
РЕ:Ненад
30.08.2014
Вероватно сте негде у иностранство па не познајете ситуацију али било је људи који су својим радом помогли изградњу. Било је физичких радника, било је мајстора... Ми у Батинцу немамо стручан кадар за све потребне радове па због тога некоме мора да се плати али било је и сигурно ће бити људи који су и ће да помогну без новчане надохнаде.
Ненад
16.08.2014
Хтео бих да ми неко одговори зашто људи који због финансијских разлога немогу да учествују у изградњу цркве не укључе се да неким радним доприносом помогну изградњу цркве. Има много тога што могу обични људи да ураде. Тако би прошли јефтиније а радови на цркви би ишли напред. Ако мора да се купи материјал немора увек и за све да се плаћа радна снага. Моје мишљење, позрдав свима.
Милка
02.08.2014
Док многи цркве повлаче своје интернет презентације, ви стварате нову и још бољу презентацију. Бог вас благословио и свако вам добро дао. Замолила бих вашег свештеника да ме због лошег здравља спомене у молитви. Милка Радосављевић, 1967. Хвала.
Распоред
21.07.2014
Ми за ову годину нисмо имали ни распоред богослужења а о другим детаљима да не говорим. Толико о овоме што води сајт.
Милан
09.07.2014
Овај сајт представља званичну Цркву и на сајту мора да се обавештава када и који пост почиње, када је која слава, план радова на Цркви... Има јако пуно информација које могу да се пруже на сајту али очигледно уредник спава.
Радован 3
25.06.2014
Сајт је јако добар. Дизајн је фантастичан. Све што желим да вам предложим је да на сајту пружате мало више информација. Ушо на сајту у јануару или у децембру, текст је увек исти. Свако добро.
Спаваџија
16.06.2014
Да сам знао да ће Нинослав сваке недеље и празником да ме буди, знате када би ја дао новац за цркву ...хахахаха... шалим се мало али желим да поздравим Нинослава јер без њега црква би била само леп и велики магацин. Поздрав.
Берн
07.06.204
Истина је да у Ц.О има јако пуно људи али лично мислим да без Драгослава неби много тога било урађено. Мени Драгослав понекада због донација буде досадан али када видим шта је све урађено од када он прикупља донације, ја му стварно скидам капу. Знам да је напоран, знам да је досадан али исто знам да не бацам свој новац који му дајем за Цркву. Црква нам треба. Мора да се заврши и несмемо да станемо. Поздрав свима.
Мики
22.05.2014
Мало више имена има у црквеном одбору од овога што сте ви овде набројали али истина је да се сваки прикупљени динар улаже тамо где је намењен. Ја овим путем желим да похвалим Драгослава јер без њега се неби урадило ни четвртина од овога што сада имамо. Похваљујем и остале али морао сам своје сазнање да јавно кажем.
Лили
11.05.2014
Свуда има људи који су за и против, и не треба никога кривити. Ако неће да да то је његова добра воља, а видим да многи хоће јер се црква не би изградила до ове мере да има пуно који неће. Ја вам желим сву срећу овога света, и само напред.
Донације
30.04.2014
Браво за коментар испод! Постоји мали број људи који не желе да учествују у изградњу цркве као да су нешто изгубили са донацијом од 100-200 франака па ондах измишљају непостојеће доказе како би то избегли али ја вам саветујем да их не слушате јер нама црква истински треба. Александар (Санду)-Нинослав-Драгослав-Риста... све су то поштени људи! Чак су и они сами уложили више свог новца у изградњу него што ти који тако говоре могу да изброје.
Црква у Батинцу
18.04.2014
Чуо сам разне приче (углавном негативне) али за све који тако размишљају и говоре ја им саветујем да мало погледају како радови на Цркви напредују па тек онда нека суде. Нема потребе да се узалуд диже лажна узбуна! Долазе зимски одмор па вам саветујем да обиђете цркву и сами се уверите у искреност људи који прикупљају донације.
Јастреб - Батинац
05.04.2014
Осим другачијег дизајна друге промене нисам уочио. Наравно, желим да похвалим дизајнера а посебно Драгослава и Ристу за које лично мислим да су пуно допринели изградњи Цркве од њиховог уласка у Црквеном одбору. Амин!
Батинац
20.03.2014
Поздрављам Нинослава из Батинца, члан црквеног одбора који највише ради (ОПРАВДАНО ЈЕ ЗАСЛУЖИО МЕСТО КОЈЕ ИМА). Од осталих чланова одвојио бих Ристу; Александра-(Санду); Драгослава; Осниваче цркве; Оца Милију... а о другим члановима немам шта да кажем јер мислим да многима није место ту. Неки су до јуче носили петокраку и веровали у тита, а данас??? Мислим...!!! Ако мислите да је мој коментар не примерен, немојте да га објавите.
Марко
09.03.2014
Из садржаја видео записа види се да све донације иду у изградњу цркве. Признајем да сам изненађен којом брзином се послови завршавају. Поздрав Даргославу и Ристи (најактивнијим члановима) а највећи Александру и Нинославу који све ово организују.
Јована
26.02.2014
Слава Богу ! Предиван сајт о православљу, уживала и научила ! НА МНОГАЈА ЉЕТА...
Милица Петровић - Ћуприја
11.02.2014
Јако ми се свиђају ове ЛИТУРГИЈЕ. Надам се да ће их бити више. Поздрав о.Милији, целом црквеном одбору и администрацији што нам је омогућила једну овакву презентацију.
Цирих
31.01.2014
Фасцинирана сам са свиме што сте урадили на овом сајту. БРАВО ЗА ДРАГОСЛАВА МАРИЊЕСА ИЗ БАТИНЦА!
Ненад Јовановић
10.01.2014
Свиђа ми се више ова књига од оне предходне само када би сте дозволили да се убацују и слике како би могло да се види ко пише то би било ВРХ. Пуно среће у даљем раду и размислите о мом предлогу!
Томислав
26.12.2013
Поздрављам уредништво. Молимм вас само да будете мало ажурнији, све је добро али на објаве коментара се чека данима, неки остану и заборављени. Радите, ширите сајт, наставите овим темпом али поведите рачуна о овоме што сам рекао. Хвала.!
Јадранка
11.12.2013
Баш сте се потрудили. Шта да кажем још...? Нека Вам је са срећом!
Синиша - НИШ
29.11.2013
Мој утисак? Као редован пратилац разних портала који говоре о православљу, имам утисак да је овај портал после портала Светог Архијерејског Синода Српске Православне Цркве један од најбољих! Од сада бићу редован пратилац Вашег портала јер има све што ми треба. Слава Богу за све! Амин!
Раде
18.11.2013
За мене сајт је урађен по вољи Божијој и потреби верника. Похвала дизајнеру.
Данијела
01.10.2013
Стварно је леп сајт! Пуно среће у даљем раду.
Стевица
16.10.2013
Данас људи више користе интернет преко телефона па зато мислим да је овај сајт пун погодак.
Српски Вуковар
03.10.2013
Треба да се сајт преведе и на латиничном писму јер ако желимо да ширимо православље, ондах треба да пишемо писмом које ће сви да разумеју. Добро би било да се преведе и на немачком и енглеском језику. Штета да оволики сајт има само ћирилично писмо. Хвала.
Шабац
22.09.2013
Уз сво дужно поштовање "администратору" и труду који је уложио да створи нешто, морам да кажем да је све ово безпотребно, јер се Богу молимо у Цркву а не на интернету. Извините ако сам нешто погрешно рекао. Хвала унапред ако будете објавили мој утисак.
Драган
11.09.2013
Свака част на труду! Слава Богу!
Малецка
01.09.2013
Нисам изненађена новом формом сајта јер нисам ни сумњала у твој труд, рад и знање. Велики поздрав Драгославу и Ристи а највећи иде председнику црквеног одбора јер без ових људи Цркве неби била изграђена још пуно година, а можда никада.
Камионџија
19.08.2013
Свиђа ми се сајт јер може и путем телефона да се прати а то је данас реткост за многе презентације. Предпостављам да је сајт још у фази израде па се због тога немогу све теме прочитати али у сваком случају концепт и модел сајта у најави вам је јако добар. Поздрав.
Драгутин
01.08.2013
Добро сте све урадили. Најбоље вам је ово на почетку сајта где стоје обавештења када и где се прикуља новац за цркву, само када би сте уписали и време да бих мога да знама када нетреба да будем кући (хахахаха) ма шалим се мало али са овим сајтом изабрали праву ствар. Само напред браћо!
Похвала
18.07.2013
Свиђа ми се што сте на свакој страници поставили људе који могу одмах да се контатктирају, нпр: због донација или нека питања везано за градњу... Прецизно сте поставили коме и како може да се донира новац за изградњу цркве... Јако ми се свиђа што може да се сајт користи путем андроид телефона. Има јако пуно корисних ствари и због тога имате моју подршку. Желим вам пуно среће у даљем раду.
Претраживач
06.07.2013
Из насловних тема које сам прочитао зато што текстови нису још готови, сматрам овај сајт обиланим сајтом и високо-квалитетним сајтом само ми је проблем што оволики сајт нема свој претраживач. По неком неписаном правилу ако сајт има више од 10 страница, препоручује се претраживач. На вама је да одлучите али ја вам предлажем претраживач.
Арон
19.05.2013
Сајт је добар само има пуно недостатака. Нема подршку на више језика, нема апликацију за мобилни телефон, нема чат, сервис од 0-24 сата, и вероватно још много тога. Предност му је што може да се користи путем мобил-андроид телефона и таблета. У сваком случају покренули сте нешто добро и корисно и временом ће те да доградите ако будете уочили неки недостатак. Ја вам желим пуно среће у даљем раду.