УТИСЦИ

Примљено од: Тамара

30.07.2017

Слава Богу и хвала ономе који је израдио овај сајт јер се овако едукујемо на исправан начин. Амин.

Примљено од: Горан

26.07.2017

С'обзиром да ми је познато да се данас многи користе црном магијом, Храм Вазнесења Господњег није само место где се окупља ради испољавања вере, већ штити од разних магија, гатара, врачара, видовњака и злих демона. Од звука Црквеног звона, мириса тамјана и Свете Литургије свако зло бежи. Срећна Вам била даља градња! Горан (Врњачка Бања).

Примљено од: Ђорђе

25.07.2017

Видео сам и ја најновије радове на цркви и могу да кажем СВАКА ЧАСТ! Мојом Молотвом Теби Господе подари здравље онима који граде твоју светињу. Амин.

Примљено од: Донатори - Швајцарска

22.07.2017

Био сам доле, видео Цркву, и пре свега браво Драгославу за уложени труд! Нажалост мораћу да критикујем уредника овог сајта јер у листу донатора нема ни 10% уписаних људи који су дали донације за изградњу цркве. Батинац има преко 300 домаћинстава и верујем да су сви учествовали донацијама а овде је уписано око тридесетак људи. Можда постоји оправдани разлог зашто се не виде сви донатори, али мени листа донатора личи на селективно уписивање донатора па вас молим да то исправите. Хвала.

Примљено од: Јагодинка

21.07.2017

За све ове што пишу негативне коментаре о овој цркви и раду црквеног одбора могу да кажем само: "ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ ПОМИЛУЈ ИХ ГРЕШНЕ !"

Примљено од: Микица

20.07.2017

Видим да сви пишу коментаре па хајде да и ја напишем свој. Био сам код једног друга на славу у батинцу и свратили смо до цркве. Црква вам је споља јако лепа, велика... Верујем да је изнутра још лепша али нисмо могли да уђемо унутра јер су врата била закључана. Када се буде одржала служба у цркви радо ћу бити присутан јер ме занима да видим унутрашње радове. Поздрав.

Примљено од: Драгиша - Ћуприја

19.07.2017

Није довољно само Храм градити, треба и Бога у срцу носити! Поздрав администратору и уреднику сајта као и свим члановима црквеног одбора, а посебно о. Милију. Драгиша- Ћуприја.

Примљено од: Ирина Канацки

15.07.2017

Слава Отцу и Сину и Свјатому Духу. И ниње и присно и во вјеки вјеков, амин. Јединородниј Сине и Слове Божиј, безсмертен сиј и изволивиј спасенија нашего ради воплотитисја от свјатија Богородици и приснодјеви Марији, непреложно вочеловјечитисја: распнијсја же Христе Боже, смертију смерт поправиј, једин сиј Свјатија Тројици, спрослављајемиј Отцу и Свјатому Духу, спаси нас. Амин.

Примљено од: Бранка Лукић

14.07.2017

Из коментара видим да се неки противе градњи цркве али Ја вас из икуства питам. Да ли знате колико је греха у човеку којои не иде у Цркву? А колико је чистоте у човеку који иде у Цркву. Размислите док није касно! Поздрав.

Примљено од: Николај

11.07.2017

Генијално. Сајт Вам је за 10+! Свима желим па и уреднику сајта велики успех у даљем раду. Амин

Примљено од: Борка од Македонија

10.07.2017

Оче Милија, хвала Богу што сте имали такав глас и такву љубав коју сте пружили током Свете Божанске Литургије. Било је тако пријатно чути целу Свету Божију Литургију. Нека вам ГОСПОД даје здравље и све добро! СЛАВА БОГУ!

Примљено од: Кристина

08.07.2017

Слушала сам Вашу Свету Литургију, Слава Богу и свим Светима у вјек вјекова. Слава Богу на небесима, мир на земљи, међу људима добра воља. Господе Христе помилуј нас грешне. Амин.

Примљено од: Младен - Стубица

06.07.2017

Све је ово лепо направљено и подржавам људе који се боре да пројекат иде напред али мора мало да се поведе рачуна о омладини. Из ових снимака невеидим да је омладина присутна у цркви. Није тешко да деда поведе унука, отац сина или мајка ћерку на Литургији јер без овога црква остаје празна и сав труд на крају ће бити узалудан. Многим новоизграђеним црквама се ово десили па вам због тога ово говорим. Свако добро од Господа Нашега.

Примљено од: Мали Миша

05.07.2017

Само да вас поздравим и пожелим пуно успеха у даљем раду. Црква се једном гради за век векова и зато немојте да стајете а још мање да падате на провокације појединаца. Свуда постоје негативни појединци али они су само гласнији а никако моћнији. Велики поздрав свим Батинчанима.

Примљено од: Мирослава

01.07.2017

Ја се на свако прикупљање донација одазивам и ништа ми не фали, не разумем зашто се појединци буне јер не градимо хотел за некога већ Цркву за све нас. Подржавам и поздрављам Драгослава и Ристу и желим им пуно успеха у даљем раду. Толико од мене.

Примљено од: Ненад

30.06.2017

Ове године први пут смо имали организовано паљење Бадњака испред Храма. Све честитеке организаторима.

Примљено од: Љубица

23.06.2017

Ко искрено и чистог срца поштује Светињу видеће да чуда постоје. Бог и сви Свети нас чују кад им се искрено и од срца помолимо било где и било кад. Само немојте одустајати. Верујте и указаће вам се чудо. Помози Боже свима другима па и мени. Амин.

Примљено од: Маја

20.06.2017

Искрено вам и из искуства говорим ако вам Божија помоћ треба само имајте веру и чуда се дешавају, а када се искрено, из срца помолите, на молитве вам Господ одговара.

Примљено од: Божа

18.06.2017

Ја сам се 2012 године разболео, имао сам јаке страхове. Особа сам која није веровала у Бога, Манастире, Цркве... Сестра и њена другарица наговориле су ме да идем у Цркву, да пробам и то. Када сам први пут ушао у Цркву имао сам осећај као да су ми руке утрнуле, пецкање као да ме неко иглом боде по целом телу. Током молитве осетио сам слободу а неколико молитви у неколико дана помогло ми је да се у потпуности ослободим страхова. Из искуства вам говорим да је Црква велики значај за човека па вас подржавам у вашем труду и раду.

Примљено од: Незгодна-Батинац

15.06.2017

Господине уредниче! Све сте добро осмислили. Сајт вам естетски јако добро изгледа али ја бих волела и неку тему на овом сајту да прочитам. Од свих тема које су у најави, може да се прочита само наслов. Верујте ми да на оваквом сајту, сајту једног Храма, овакво понашање није ни лепо ни корисно. Поздрав Драгославу и Ристи а вама поздрав када будете завршили домаћи задатак.

Примљено од: Радомир

14.06.2017

Указаћу вам на нешто што по мени личи на грешку! На страници "О ХРАМУ" требали сте да додате ове теме: Храм, Понашање у Цркви, Васкршњи обичаји, Божићни обичаји Крсна Слава, Верски Празници, Хришћански Дом, Задушнице. Култ мртвих, Савети и упуства... по мени лепше би изгледало да се овде налазе него где су сада. Поздрав, срећан даљи рад.

Примљено од: Лућијан

10.06.2017

Постојала су четири папира формата А4 окфирена у стакло на једној табли са зеленим рамом и ногарима. Можда су то склонили због радова на цркви али постоји таква листа јер сам је ја лично видео. А зашто је нема на сајту, мораћеш да питаш уредника.

Примљено од: Милан

07.06.2017

За све што је око цркве урађено имам само речи похвале за људе који су на овоме ангажовани само интересује нешто што сам у овим утисцима прочитао. Неко је негде написао да се списак донатора са сумом данација налази код цркве, или у цркви... Ја сам два пута био и нигде ништа нисам видео. Постоји објашњење за ово. Хвала.

Примљено од: Питање

03.06.2017

Ако на овом сајту нема листе донатора са датом сумом, није ни битно имамо имена људи који су дали паре за цркву, и то нешто значи, него мене занима зашто се план радова не поставља јавно на овом сајту? Не постоји план или је само уредник лењ?

Примљено од: Спас

01.06.2017

Цркве и Манастири веома често нису само верски објекти, већ представљају и културно историјске споменике. Свако их обилази из својих побуда, неки због своје вере, неко тамо тражи духовни мир и.т.д... Ја у њима сам пре свега пронашао духовни мир али видим их и као споменике културе. Посетио сам до сада на десетине цркава и манастира, верујем да ћу једног дана и ваш Храм.

Примљено од: Славољуб

30.05.2017

На овај проблем указали су многи људи, али Г.Ц.О неможе сам овај проблем да реши. Према мом знању, како буду радови на Храму напредовали тако ће број Богослужења у Храму да се повећају.

Примљено од: Јоргован

26.05.2017

Ово је стварно није уреду. Дајемо новац да се црква изгради, дођемо на годишњем одмору и у цркву коју смо изградили неможемо да идемо на службу јер се у јулу службе не одржавају. Зашто већ једном то не промените. Можете да се љутите колико год хоћете али проблем са Богослужењима у цркви траје годинама, више од деценију. Остало је све ОК. Видим да радови иду напред. Поздрав свима.

Примљено од: РЕ: Ненад

21.05.2017

Вероватно сте негде у иностранство па не познајете ситуацију али било је људи који су својим радом помогли изградњу. Било је физичких радника, било је мајстора... Ми у Батинцу немамо стручан кадар за све потребне радове па због тога некоме мора да се плати али било је и сигурно ће бити људи који су и ће да помогну без новчане надохнаде.

Примљено од: Ненад

18.05.2017

Хтео бих да ми неко одговори зашто људи који због финансијских разлога немогу да учествују у изградњу цркве не укључе се да неким радним доприносом помогну изградњу цркве. Има много тога што могу обични људи да ураде. Тако би прошли јефтиније а радови на цркви би ишли напред. Ако мора да се купи материјал немора увек и за све да се плаћа радна снага. Моје мишљење, позрдав свима.

Примљено од: Милка

14.05.2017

Док многи цркве повлаче своје интернет презентације, ви стварате нову и још бољу презентацију. Бог вас благословио и свако вам добро дао. Замолила бих вашег свештеника да ме због лошег здравља спомене у молитви. Милка Радосављевић, 1967. Хвала.

1      2      3      4      5      6      7