УТИСЦИ

Примљено од: Распоред

10.05.2017

Ми за ову годину нисмо имали ни распоред богослужења а о другим детаљима да не говорим. Толико о овоме што води сајт.

Примљено од: Милан

07.05.2017

Овај сајт представља званичну Цркву и на сајту мора да се обавештава када и који пост почиње, када је која слава, план радова на Цркви... Има јако пуно информација које могу да се пруже на сајту али очигледно уредник спава.

Примљено од: Радован 3

05.05.2017

Сајт је јако добар. Дизајн је фантастичан. Све што желим да вам предложим је да на сајту пружате мало више информација. Ушо на сајту у јануару или у децембру, текст је увек исти. Свако добро.

Примљено од: Спаваџија

02.05.2017

Да сам знао да ће Нинослав сваке недеље и празником да ме буди, знате када би ја дао новац за цркву ...хахахаха... шалим се мало али желим да поздравим Нинослава јер без њега црква би била само леп и велики магацин. Поздрав.

Примљено од: из Берн

27.04.2017

Истина је да у Ц.О има јако пуно људи али лично мислим да без Драгослава неби много тога било урађено. Мени Драгослав понекада због донација буде досадан али када видим шта је све урађено од када он прикупља донације, ја му стварно скидам капу. Знам да је напоран, знам да је досадан али исто знам да не бацам свој новац који му дајем за Цркву. Црква нам треба. Мора да се заврши и несмемо да станемо. Поздрав свима.

Примљено од: Мики

26.04.2017

Мало више имена има у црквеном одбору од овога што сте ви овде набројали али истина је да се сваки прикупљени динар улаже тамо где је намењен. Ја овим путем желим да похвалим Драгослава јер без њега се неби урадило ни четвртина од овога што сада имамо. Похваљујем и остале али морао сам своје сазнање да јавно кажем.

Примљено од: Донације

20.04.2017

Браво за коментар испод! Постоји мали број људи који не желе да учествују у изградњу цркве као да су нешто изгубили са донацијом од 100-200 франака па ондах измишљају непостојеће доказе како би то избегли али ја вам саветујем да их не слушате јер нама црква истински треба. Александар (Санду)-Нинослав-Драгослав-Риста... све су то поштени људи! Чак су и они сами уложили више свог новца у изградњу него што ти који тако говоре могу да изброје.

Примљено од: Црква у Батинцу

15.04.2017

Чуо сам разне приче (углавном негативне) али за све који тако размишљају и говоре ја им саветујем да мало погледају како радови на Цркви напредују па тек онда нека суде. Нема потребе да се узалуд диже лажна узбуна! Долазе зимски одмор па вам саветујем да обиђете цркву и сами се уверите у искреност људи који прикупљају донације.

Примљено од: Јастреб-Батинац

14.04.2017

Осим другачијег дизајна друге промене нисам уочио. Наравно, желим да похвалим дизајнера а посебно Драгослава и Ристу за које лично мислим да су пуно допринели изградњи Цркве од њиховог уласка у Црквеном одбору. Амин!

Примљено од: Батинац

10.04.2017

Поздрављам Нинослава из Батинца, члан црквеног одбора који највише ради (ОПРАВДАНО ЈЕ ЗАСЛУЖИО МЕСТО КОЈЕ ИМА). Од осталих чланова одвојио бих Ристу; Александра-(Санду); Драгослава; Осниваче цркве; Оца Милију... а о другим члановима немам шта да кажем јер мислим да многима није место ту. Неки су до јуче носили петокраку и веровали у тита, а данас??? Мислим...!!! Ако мислите да је мој коментар не примерен, немојте да га објавите.

Примљено од: Марко

08.04.2017

Из садржаја видео записа види се да све донације иду у изградњу цркве. Признајем да сам изненађен којом брзином се послови завршавају. Поздрав Даргославу и Ристи (најактивнијим члановима) а највећи Александру и Нинославу који све ово организују.

Примљено од: Јована

05.04.2017

Слава Богу ! Предиван сајт о православљу, уживала и научила ! НА МНОГАЈА ЉЕТА...

Примљено од: Милица Петровић-Ћуприја

04.04.2017

Јако ми се свиђају ове ЛИТУРГИЈЕ. Надам се да ће их бити више. Поздрав о.Милији, целом црквеном одбору и администрацији што нам је омогућила једну овакву презентацију.

Примљено од: Цирих

31.03.2017

Фасцинирана сам са свиме што сте урадили на овом сајту. БРАВО ЗА ДРАГОСЛАВА МАРИЊЕСА ИЗ БАТИНЦА!

Примљено од: Ненад Јовановић

18.03.2017

Свиђа ми се више ова књига од оне предходне само када би сте дозволили да се убацују и слике како би могло да се види ко пише то би било ВРХ. Пуно среће у даљем раду и размислите о мом предлогу!

Примљено од: Томислав

17.03.2017

Поздрављам уредништво. Молимм вас само да будете мало ажурнији, све је добро али на објаве коментара се чека данима, неки остану и заборављени. Радите, ширите сајт, наставите овим темпом али поведите рачуна о овоме што сам рекао. Хвала.!

Примљено од: Јадранка

12.03.2017

Баш сте се потрудили. Шта да кажем још...? Нека Вам је са срећом!

Примљено од: Синиша - НИШ

11.03.2017

Мој утисак? Као редован пратилац разних портала који говоре о православљу, имам утисак да је овај портал после портала Светог Архијерејског Синода Српске Православне Цркве један од најбољих! Од сада бићу редован пратилац Вашег портала јер има све што ми треба. Слава Богу за све! Амин!

Примљено од: Раде

08.03.2017

За мене сајт је урађен по вољи Божијој и потреби верника. Похвала дизајнеру.

Примљено од: Данијела

04.03.2017

Стварно је леп сајт! Пуно среће у даљем раду.

Примљено од: Стевица

28.02.2017

Данас људи више користе интернет преко телефона па зато мислим да је овај сајт пун погодак.

Примљено од: Српски Вуковар

22.02.2017

Треба да се сајт преведе и на латиничном писму јер ако желимо да ширимо православље, ондах треба да пишемо писмом које ће сви да разумеју. Добро би било да се преведе и на немачком и енглеском језику. Штета да оволики сајт има само ћирилично писмо. Хвала.

Примљено од: Шабац

20.02.2017

Уз сво дужно поштовање "администратору" и труду који је уложио да створи нешто, морам да кажем да је све ово безпотребно, јер се Богу молимо у Цркву а не на интернету. Извините ако сам нешто погрешно рекао. Хвала унапред ако будете објавили мој утисак.

Примљено од: Драган

14.02.2017

Свака част на труду! Слава Богу!

Примљено од: Малецка

10.02.2017

Нисам изненађена новом формом сајта јер нисам ни сумњала у твој труд, рад и знање. Велики поздрав Драгославу и Ристи а највећи иде председнику црквеног одбора јер без ових људи Цркве неби била изграђена још пуно година, а можда никада.

Примљено од: Камионџија

03.02.2017

Свиђа ми се сајт јер може и путем телефона да се прати а то је данас реткост за многе презентације. Предпостављам да је сајт још у фази израде па се због тога немогу све теме прочитати али у сваком случају концепт и модел сајта у најави вам је јако добар. Поздрав.

Примљено од: Драгутин

31.01.2017

Добро сте све урадили. Најбоље вам је ово на почетку сајта где стоје обавештења када и где се прикуља новац за цркву, само када би сте уписали и време да бих мога да знама када нетреба да будем кући (хахахаха) ма шалим се мало али са овим сајтом изабрали праву ствар. Само напред браћо!

Примљено од: Похвала

20.01.2017

Свиђа ми се што сте на свакој страници поставили људе који могу одмах да се контатктирају, нпр: због донација или нека питања везано за градњу... Прецизно сте поставили коме и како може да се донира новац за изградњу цркве... Јако ми се свиђа што може да се сајт користи путем андроид телефона. Има јако пуно корисних ствари и због тога имате моју подршку. Желим вам пуно среће у даљем раду.

Примљено од: Претраживач

11.01.2017

Из насловних тема које сам прочитао зато што текстови нису још готови, сматрам овај сајт обиланим сајтом и високо-квалитетним сајтом само ми је проблем што оволики сајт нема свој претраживач. По неком неписаном правилу ако сајт има више од 10 страница, препоручује се претраживач. На вама је да одлучите али ја вам предлажем претраживач.

Примљено од: Арон

05.01.2017

Сајт је добар само има пуно недостатака. Нема подршку на више језика, нема апликацију за мобилни телефон, нема чат, сервис од 0-24 сата, и вероватно још много тога. Предност му је што може да се користи путем мобил-андроид телефона и таблета. У сваком случају покренули сте нешто добро и корисно и временом ће те да доградите ако будете уочили неки недостатак. Ја вам желим пуно среће у даљем раду.

1      2      3      4      5      6      7